legújabb RenaultSport Hot Hatch termékének támadása előtt, a Genfi Autószalon bemutatása előtt kiszivárogtatott. Képek arról, hogy mi jelenik meg, mint például a Renault Clio RenaultSport Trophy Hot Fownback, az interneten jelent meg a hivatalos bevezetés előtt.
A Renault a 2015 -ös genfi ​​show RenaultSport terveinek részleteit jóval csomagolva tartotta, csak egy tipp, hogy új kialakítás volt a módszerre, valamint egy új ötvözet -kerék stílusú képpel, amelyet a show előtt kiadtak. Most azonban láthatjuk, hogy úgy tűnik, mint a Clio RenaultSport ferdehátú, hátulról, a szokásos fehéren.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A specifikációs részletek jelenleg vékonyak a helyszínen, azonban úgy beszélnek, hogy a CLIO RenaultSport keményebb trófea-változata lehet az első, aki a kézikönyv sebességváltóját a közös paddle-shift auto helyén működteti.
A motorháztető alatt ugyanaz az 1,6 literes turbó motor lesz, mint a közönséges clio RS-ben, azonban valószínűleg van egy energiafrissítés a rutin autó 197 lóerősségéből. A Common Bevezetés vezérlésével a CLIO mindössze 6,7 másodperc alatt 0-60 mph-ig terjedhet-és a trófea valószínűleg ennél gyorsabban megy.
További híreket szerezzen a 2015 -ös Genfi Autószalonon …

Leave a Reply

Your email address will not be published.