új, korlátozott Ford Fiesta ST Performance Edition-t mutatták be. Ez mindössze 600 egységre korlátozódik, amikor szeptemberben eléri az Egyesült Királyság piacát, mindegyik modell a Ford Performance fejlesztéseket és a Lairy Orange Paint munkát tartalmazza. Az árak 3000 font összegű prémiumot fognak viselni a Tartomány-topping Fiesta ST-3-hoz képest, amely körülbelül 25 500 fontra emelkedik.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A hagyományos ST-3 teljesítményfrissítései tartalmazzák a könnyű, 18 hüvelykes könnyűfém kerekek friss készletét és felülvizsgált, manuálisan állítható coilover felfüggesztést. Az új ötvözött kerekek áramlás-formájú (nem öntött) alumíniumból készülnek, amely a Ford állítása szerint növeli a kerék szilárdságát, miközben hét kilogrammot borotválkozik a modell Kerb-súlyáról.
• A legjobb forró ferdehátú vásárlás 2019 -ben
A Fiesta ST Performance Edition új tekercsei elülső részén körülbelül 15 mm -rel és körülbelül 10 mm -rel csökkentik a vezetési magasságát. A gyártó szerint az új felfüggesztést a hangoló rajongók szem előtt tartásával fejlesztették ki, és 12 választható bump merevségi beállítást és 16 visszapattanó intenzitás beállítást kínál.
8

A standard felszerelés tartalmazza a LED fényszórókat, a Recaro vödör üléseket, a 6,5 ​​hüvelykes infotainment rendszert és a Bang & Olufsen prémium sztereót. Az új, korlátozottan futó Fiesta ST szintén felszerelve van a Ford „Performance Pack” -jével, amely hozzáad egy Quaife korlátozott csúszás-differenciálművet, indítóvezérlést és egy váltófényjelzőt.
A Ford Fiesta ST Performance Edition végső árazási információt májusban teszik közzé, az értékesítés júniusban kezdődik.
Most olvassa el a hagyományos Ford Fiesta st. Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.