, ha a hivatalos adatoknak hinni kell, az Egyesült Királyság székhelyű autósok 2016-ban lendületet játszottak azáltal, hogy olyan sok új autót vásároltak, hogy az évre a 2,7-es regisztráció nyilvántartása millió – rekord magas. A gyári fresh furgonok és teherautók megfelelő száma is felállt. Ugyanez vonatkozik a használt értékesítésre. Mindez, ne felejtsd el, a brit történelem egyik legrosszabb 12 hónapos időszakában.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Ez a valóban példátlan kereslet a vadonatúj, előre regisztrált és használt járművek iránt a hagyományos márkakereskedéseket (plusz egyre fontosabb, nem hagyományos kiskereskedelmi üzletek) vonzza a fizető ügyfeleket, mint valaha. Egyéb járművekkel kapcsolatos adók-mint még soha.
• 2016 rekordéve az Egyesült Királyság új autó regisztrációinak, de a számok várhatóan 2017 -ben esnek
Havonta több mint 200 000 motort építettek, és míg a hónap későbbi hivatalos adatai várhatóan a 2016 -os nem egészen a legjobb évet mutatják be az éves autógyártáshoz (1972 -ben 1,9 millió jármű marad a célpontnak), hogy 45, hogy 45 -A régi rekordot 2017-ben kell összetörni, amikor körülbelül 2 méteres autónak el kell dobnia az Egyesült Királyság gyártósorait.
Az Európa szárazföldi és azon kívüli vásárlói az utóbbi hónapokban több, nem kevesebbet igényeltek, akik „Made in Breat in Breat” címkéket viseltek. És ez a tendencia valószínűleg folytatódni fog – nagyrészt az első számú producerünknek, a Jaguar Land Rovernek, amely új autók sorozatát épít, amely jobb, mint sok (vagy a legtöbb) német cég.
A motorgyártók és kereskedők Társasága szerint minden tavaly regisztrált 100 új autó közül mindössze három volt alternatív módon üzemanyaggal. Ez aggasztó, mivel a három százalékos „alternatív” és a 2016 -os „hagyományos” 97 % -os keveréke 2015 -ös ismétlés – bizonyítja, hogy az AFV -k viszonylag vonzóak maradnak a motoros tömegek számára.
• A legkeresettebb autók 2016 -ban
Egy másik bummer az, hogy két legendás amerikai márka végül dobta a törülközőt tavaly, amikor a Chevrolet csak négy autót regisztrált, míg a Chrysler még rosszabb helyzetben volt. Nem egy. Ezzel szemben a házigazdákra, mint például a Bentley, a JLR, a McLaren és az MG regisztrációja.
Mindez elegendő ahhoz, hogy a Blighty jó emberei büszkék legyenek, hogy britek. és miért nem? Lehet, hogy kicsi és kissé elkülönített földterületek vagyunk. De jóval a súlyunk fölé ütközünk – a Design Studios -ban, a motorüzemekben, az autós gyárakban és az egyre elfoglaltabb bemutatótermekben.

És adjunk egy különleges új évet, köszönet a sztrájkmentes, a só sójának a brit autómunkásoknak, akik most a világ legjobbjai közé tartoznak.
Inkább a brit márkákat részesíti előnyben? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.