Skoda hamarosan bemutatja kiemelkedő Sportline Trim-szintjét a negyedik generációs Octavia-n. Az új formatervezés azért van, mert az Egyesült Királyságban az év vége felé eladásra kerülnek, néhány stílusos stíluscsípéssel, valamint sokkal több innovációs lehetőséggel.
A közönséges skoda octavia kozmetikai korszerűsítései közé tartozik az új 18 hüvelykes könnyűfém kerekek, egy friss elülső osztó, egy felülvizsgált radiátorrács, a hátsó diffúzor, valamint a fekete jelvény. A Sportline -t ferdehátúként vagy birtokként kínálják, a korábbi választáshoz, amelynek alapja egy fekete hátsó ajtó spoiler.

A 10 legszebb háztartási autó és teherautó 2022 -ig szerezhető

Belül az új Skoda Octavia Sportline zongora fekete díszítéssel rendelkezik az irányítópulthoz, egy új anyagfelület a műszeres binnacle számára, valamint egy pár sportüléssel, amelyeket a Skoda lélegző Thermoflux kárpitozásában vágnak. A vásárlók szintén 10 hüvelykes infotainment rendszert kapnak az Apple CarPlay-vel, valamint az Android Auto-val.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az Octavia Sportline már régóta valamivel megfizethetőbb váltakozó a VRS -hez, azonban megtartja a forró zászlóshajó néhány sportkivitelét. Mint ilyen, pontosan ugyanazzal a dinamikus alvázkezelő rendszerrel, valamint adaptív lengéscsillapítókkal kínálják, mint a VRS, bizonyos beállításokkal a „kényelmes” vagy a „sportos” vezetéshez.
A vásárlók választhatnak különféle benzinből, dízelből, valamint plug-in hibrid hajtóműből, akár elülső, akár négykerék-meghajtó mellett. A fajta 1,5 literes TSI négyhengeres benzin egységgel nyílik meg, 148 lóerővel és 250 nm nyomatékkal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.