kábítószer-vezetési bűncselekményekkel felemelkedett Angliában és Walesben.
Körülbelül 11 614 autósot bűnösnek találtak kábítószer-vezetési bűncselekményekben 2019-ben, 19,89 % -os emelkedéssel, szemben a 2018-ban sikeresen büntetőeljárással. A korábbi legmagasabb szám, amelynek az erő egy hónapra nyilvántartása volt, 184 volt.

Hogyan foglalkozik a rendõrség az úton a kábítószer-sofőrökkel: tesztek, büntetések és hatalmak

Az Igazságügyi Minisztérium által közzétett adatok szintén 3,21 % -kal növekedtek az italok vezetésében bűnösnek talált emberek számában, a 2018. évi 33 634-ről 34 713-ra emelkedtek.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A veszélyes vezetési bűncselekmények 4,27 százalékkal növekedtek – 3 634 -ről 3789 -re -, míg a veszélyes vezetés által elítélt sofőrök száma 10,83 százalékkal emelkedett 157 -ről 174 -re.
A gondatlan vezetés eseményei mindössze fél százalékkal növekedtek 2019-ben, míg a kormány mögötti kézi okostelefon használata miatt bűnösnek számított emberek száma 21,09 százalékkal esett vissza az előző év azonos időszakához képest, 11 901-ről 9 391-re.

Mik a kábítószer -vezetési korlátok? Az Egyesült Királyság jogalkotásai kifejtették

Edmund King, az AA elnöke kommentálta: „Mindannyian aggódnunk kell, hogy a bűnös kábítószer -vezetési ítéletek száma megnőtt.
„A rendõri erõk jogosan tesztelik a sofőröket, ahol látják, hogy a vezetési képesség károsodott, és néhányan rekordszámú letartóztatást láttak a közelmúltban. De el kell jutnunk a probléma kiváltó okához, és meg kell állítanunk ezt, mielőtt az endemikus lesz.
„Noha az emberek több mint egyharmada beismeri, hogy rendszeresen szednek szabadidős gyógyszereket, mint például a kannabisz, nem tudhatják a kábítószer -vezetés következményeit. További intézkedésekre van szükség a járművezetői oktatás javítása és az illegális kábítószerek kínálatának megállítása érdekében. ”
A kábítószer nagyobb kockázatot okoz, mint az italvezetés? Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.