A 115. éves New York-i Autószalon ma elindult, és show padló. A roving újságíróink mindent felfedeznek, amit tudnod kell a partunkra szánt autókról.
A vadonatúj modelleket olyan cégekből, mint a McLaren, a Porsche és a Jaguar, már mutatták be, de más gyártóktól rengeteg még sok látnivaló van. A show a 14. napig tart, a borítók látványos új fémeket indítanak el a következő napokban.
26

Az alábbiakban elolvashatja a jelenlegi New York -i Motor Show 2015 híreket. Ügyeljen arra, hogy könyvjelzővel jelölje meg ezt az oldalt, mivel rendszeresen frissül, sokkal több történet, kép és videó, amint a show kibontakozik …
New York -i Autószalon 2015: Legjobb történetek
• A McLaren 570 -es évek New York -ban fedték fel
• Jaguar XF 2015: Teljes részletek, képek és videók
• Porsche Boxster Spyder: Az összes részlet

New York -i Autószalon 2015: Az összes kritikus autó
Cadillac
A Cadillac várhatóan 2015 -ben újabb visszatérést hoz az Egyesült Királyságba, nagy beruházással az új modellekbe, és az egyik legfontosabb, hogy a márka itt kerüljön, a CT6 luxus szalon lesz. A New York-i debütálásakor a Mercedes S-osztályú riválisát várhatóan iker-turbófeltöltött V8 motorral fogják használni. Hamarosan lesznek képek és részletek.
Honda
• Honda polgári koncepció
26

A Honda megrázta a New York -i tömeget az éles új polgári koncepcióval. Míg a New York-i kiállításon szereplő modellnek van egy Coupe Bodystyle, a koncepció megtekinti a következő generációs Civic Hatch tervezését, amelyet 2016-ban az Egyesült Királyságban fogunk látni.
Jaguár
• 2016 Jaguar XF
26

A show-n talán a legrelevánsabb autó az Egyesült Királyság számára, a második generációs XF-et a New York-i testben mutatták be, a stílus ihlette, amelyet a kisebb Xe Compact Executive ihlette. Kap egy sima új kabinot, amelynek új generációja van a kényelem, az infotainment és a biztonsági technika, valamint négy és hathengeres benzin- és dízelmotorok tartománya, amely az osztályvezető hatékonyságot biztosítja.
Kia
• Kia Optima Range
26

A KIA vadonatúj Optima sorozata New York-ban debütál, és először a Genf Sportspace koncepciója megtekintette. A Ford Mondeo rivális ingatlanváltozatának első alkalommal sokkal inkább megjelenik, és 2016 elején érkezik a partjainkra. Egy új, hosszabb testület, frissített belső tere és új biztonsági technikája lesz.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published.