BMW stíluskezelő, Karim Habib igazolta, hogy a következő BMW X1 sportosabb és funkier is lesz, mint a kimenő modell, ám gyakorlati autó marad.
“A következő X1 az új [UKL1] platformon lesz”-mondta. “Ezt az elsőkerék-meghajtású platformnak nevezték, bár valóban sok a négykerék-meghajtású lehetőséget.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

„Rájöttünk, hogy a platform lehetővé teszi számunkra, hogy-a kis x autók és teherautók esetében-több„ X-szerű ”arányt biztosíthat Önnek, mint a jelenlegi X1. Ebben az értelemben azt hiszem, hogy sportosabbnak tűnik, mivel inkább úgy néz ki, mint egy X autó. ”
• Kémfelek az új BMW X1 -ről
A „BMW X autó” gondolata az eredeti BMW X5 -rel kezdődött. Az 1990-es évek végén kitéve egy teljes méretű SUV volt, amely terjedelmes arányú és terepjáró képességgel rendelkezik. Míg az 1 vagy 3-as sorozatnál magasabb, a legújabb X1 sokkal finomabb, mint az X5, alacsonyabb vezetési beállítással, valamint több autószerű dinamikával.
Habib azonban a következő generációs X1-ről szóló vonala, amely „inkább egy X-es autónak tekinti”, utalhat a BMW-re, ha tovább növeli az utazási magasságot, és növelheti az autó méreteit-a riválisok szerint, mint például az Audi Q3, valamint a Honda Cr, valamint a Honda Cr szerint. -V.
Megkérdeztük, hogy a sportosabb, bár a Chunkier megjelenés egy fiatalabb közönségre irányul -e, és úgy gondolja, hogy úgy gondolja, hogy egy ilyen módszerrel megtervezi a jelenlegi ügyfeleket.
Habib azt mondta: „Nem hiszem, hogy elidegeníti a jelenlegi X1 sofőröket, azonban viszont valóban azt hiszem, hogy rendkívül érett termék lesz; Kicsit lekerekített.
6

A Crossover piac az utóbbi években felrobbant az olyan autók és teherautók bevezetésével, mint a Nissan Qashqai, valamint a Vauxhall Mokka. Ezeket az autókat és teherautókat elsősorban az elsőkerék-meghajtású formában kínálják, valamint pontosan kiemelik, hogy ez az új X1 mennyire fontos lesz a BMW számára.
Habib azt mondta nekünk, hogy láthatjuk az új X1 korai verzióját ezen a nyáron. A pontos részleteket akkoriban közelebb kell ellenőrizni, azonban a nagyobb csomagtartó, a praktikusabb belső terek, valamint az elülső vagy négykerék-meghajtó lehetősége mellett öt ülésre számítanak.

Most nézd meg az elsőkerék-meghajtó BMW 2-es sorozatú Active Tourer értékelését.

Leave a Reply

Your email address will not be published.