Land Rover frissítések sorozatát mutatta be a Variety Rover számára a 2017 -es tervezési évre. A zászlóshajó SUV sofőr támogatási technológiát, egy új, feltöltött V6 benzinmotorot, valamint egy Racy Svautobiográfiai dinamikus Trim szintet szerez.
A Rover SVautobiográfia zászlóshajója profitálhat egy új „dinamikus” specifikációból, amelyet az SVO hangol be, hogy sportosabb vezetési élményt nyújtson.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A felfüggesztés felülvizsgálata, valamint a 8 mm -es alacsonyabb utazási magasság, valamint a JLR legújabb adaptív dinamikája, valamint a sofőr reakciórendszere, amelynek célja a nagyobb agilitás biztosítása. A dinamikus kialakítást a Chrome Quad kipufogócsövek, a különálló grafit színű külső részletek, a piros Brembo fékek, valamint a speciális ötvözet-kerekes választás jelöli, míg a belsejében van testreszabott díszítés és kárpitozás.
• A legfinomabb SUV -k, valamint a 4×4 -esek
Az Egyesült Királyság vásárlói szintén lehetőséget kapnak a JLR 3,0 literes feltöltött V6 benzinmotorjára. 335 lóerővel, valamint 450 nm nyomatékkal 0-62 mph-ról 7,1 másodperc alatt elmozdíthatja a SUV-t, miközben 248 g/km CO2-t bocsát ki.
14

Új Variety Rover Choices csomagok
Annak érdekében, hogy a modern német SUV riválisok legutóbbi tételével vitatják, a csúcskategóriás 4×4-es választás sokkal több sofőr súgó rendszerrel rendelkezik. Mint gyakori, a Variety Rover magában foglalja az autonóm vészfékezést, valamint a sáv indulási figyelmeztetését, míg az opcionális meghajtócsomag vak helymeghatározást, webes forgalom-indikációs felismerést és a hátsó keresztirányú detektálást eredményez. Ez a meghajtócsomag szintén tartalmaz egy sofőr állapotú képernyőt, amely elemzi a vezetési stílust, hogy megvédje a fáradtságot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.