Az Uber elindítása a közúti balesetek során elszenvedett súlyos sérülések kilenc százalékos csökkentésével jár, egy új tudományos tanulmány megállapította – de az ellenkezője igaz Londonban, ahol A balesetek során fennmaradó emelkedési és zúzódások korrelálnak a lovagló cég bevezetésével.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A tanulmány, az Oxfordi Egyetem, a Bocconi Egyetem és a Kaliforniai Egyetem közötti együttműködés elemezte az Egyesült Királyság különböző városaiból származó baleseti arányokat, és összehasonlította ezeket a dátummal, amikor az Uber elindult ezekben a városokban, kihasználva azt „Az Uber telepítésének időzítésének különbségei Nagy -Britanniában”.
• Uber vs London fekete taxisofőrök
A kutatók azt találták, hogy az Uber brit városokban történő telepítése korrelál „a súlyos közúti balesetek sérüléseinek (például törések és belső sérülések) jelentősen szignifikáns csökkenésével”.
A társadalomtudományi és orvostudományban közzétett cikk szerint nem találtak szignifikáns összefüggést az Uber emelkedése és a súlyos balesetek vagy halálesetek száma között, de Londonban a közlekedési balesetek miatti enyhe sérülések aránya növekedett.
A tanulmány szerzői azt állítják, hogy a londoni balesetek csökkentése annak oka lehet, hogy a potenciális italvezetők úgy döntenek, hogy nem kerülnek a kormány mögött. A tanulmány arra utal, hogy Londonnak a londoni kisebb sérüléseinek növekedése miatt a londoni úton lévő autók számának növekedése az Uber fővárosában történő bevezetését követően.
Az Oxfordi Egyetem professzora, Kirk elmondta: „A súlyos közúti sérülések hanyatlásának egyik értelmezése az, hogy az Uber helyettesítheti a kockázatos járművezetők, ideértve az ital-sofőröket is. Ugyanakkor a lovaglás a tömegközlekedési, különösen a buszok helyettesítése, ezáltal növelve a forgalmi torlódást. ”
Kirk hozzátette, hogy ő és kollégái most a balesetek arányát akarták tanulmányozni olyan városokban, ahol az Uber elvesztette a működési engedélyét. Ez hamarosan Londonban zajlik, mivel az Uber elvesztette engedélyét a fővárosban történő működési engedélyével a tavalyi év vége felé – bár ezt a cég jelenleg fellebbezést nyújtja be.
Az Uber -t megjegyzésre kerültek.
Ubert használsz? Tudassa velünk, mit gondol róla az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.