bejelentette, hogy egy teljesen elektromos John Cooper Works modellt fog kidolgozni – és ezeket a hivatalos kémképeket megerősítésként adta ki.
Csak néhány héttel ezelőtt a kis Bernd Körber vezetője arra utalt, hogy a CAR Express -re vizsgálja a jövőbeni JCW teljesítménymodellek elektromos energiáját – és nem kellett sokáig várnunk, hogy megnézhessük, mi jön.

Új kis JCW GP 2020 áttekintés

Nem adtak ki technikai információt az elektromos JCW-ről, de ezek a hivatalos képek egyértelműen azt mutatják, hogy a nemrégiben elindított GP3 ​​elektromos verziója lesz az első forró kicsi, aki elektromos áramot mutat.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A tetőre szerelt szárny, a hólyagos kerekes és az agresszív bodykit mind közvetlenül a GP3-ból származik, de nézzen hátra, és látni fogja, hogy a középső kilépő kipufogó hiányzik-egyértelmű jelző, hogy ez egy teljes EV.
16

A Mini legújabb EV terveinek bejelentéséről szólva, Körber elmondta: „A kis elektromos elektromos készülékkel megmutattuk, hogy az élvezet és az elektromos mobilitás milyen jól kombinálható. Itt az ideje, hogy lefordítsuk a John Cooper Works márkájának teljesítmény szenvedélyét az elektromobilitásra. Tehát keményen dolgozunk a John Cooper Works Models Electric Drive koncepciók kidolgozásán. ”
A Mini úgy dönt, hogy egy JCW háromajtós elektromos áramlását viszonylag egyértelmű; A hagyományos kis elektromos elektromos elektromosság közvetlen bázist biztosít a vállalat számára, anélkül, hogy új test vagy platform fejlesztésébe kellene befektetnie. Ami a GP3 -t is jó jelöltnek teszi az elektromos átalakításhoz, az a teljesítményre összpontosítva; Nincsenek hátsó ülések, így a kicsi beilleszthető az elektromos forró nyíláshoz, nagyobb akkumulátorral, mint a kis elektromos áramban, hogy növelje a tartományt anélkül, hogy feláldoznia kellene az energiát.
Várható, hogy az all-elektromos JCW 300 lóerős régióban legyen, és a forró nyílás valószínűleg 2021 végére érkezik.
Nagyon izgatott az egész elektromos kis JCW forró nyílás kilátása? Tudassa velünk gondolatait a megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.