A Millió BMW motorosok háromnegyede, hogy részesüljenek az Android Automobile okostelefon -csatlakozásból és számos más új funkcióból, miután a müncheni cég bejelentette 750 000 autó a legfrissebb OS 7 infotainment szoftverrel.
A frissítés díjat fizet, és a BMW azt állítja, hogy ez „a legnagyobb levegő-frissítés, amelyet valaha egy európai gyártó hajtott végre”. Az új operációs rendszerrel kompatibilis autókkal rendelkező autósok értesítést kapnak autóik vagy BMW okostelefon -alkalmazásuk segítségével. A németországi ügyfeleket október 19 -től, más európai piacokkal és másutt az új rendszer színpadon kapják meg.

BMW extrák készítéséhez, mint a fűtött ülések előfizetési alapú lehetőségei

A legfrissebb operációs rendszer telepítésével a BMW egy lyukat csatlakoztat a gépjárművekbe a korábbi szoftverekkel. Ezeknek a modelleknek az Apple iPhone felhasználói jól kiszolgálták az Apple CarPlay integrációjának köszönhetően, de az Android -eszközökkel rendelkező motorosok, anélkül, hogy képesek tükrözni a telefon képernyőjét az autó infotainment kijelzőjén, mivel az Android Automobile nem áll rendelkezésre.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az OS 7 -et bevezették a jelenlegi BMW X5 -rel 2018 -ban, és a frissítés fogadására képes BMW -k tulajdonosai azt találják, hogy az Android Automobile és az új operációs rendszer mellett autóiknak is vannak:

Leave a Reply

Your email address will not be published.