Land Rover védője ma az 1. sorozat Land Rover produkciójának 65. évfordulója, és a cég megünneplése bejelentette, hogy egy speciális kiadású Land Rover Defender, az LXV.
A nevét a „65” -ről a római számokból vettük fel, és az LXV védőt egy ünnepi rendezvény kezdetén mutatták be a Packington Estate -ben, a Land Rover Solihull gyár közelében.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az Egyesült Királyságban az LXV mindössze 65 egységre korlátozódik, és mindegyikük a kétajtós védő 90 kemény felső modellen alapul. Mint a hagyományos 90-es védőnél, az LXV-t egy 2,2 literes dízelmotor hajtja, amely 120 lóerő és 360 nm nyomatékot fejleszt. Az összes autó hatsebességes kézi sebességváltóval rendelkezik.
Annak érdekében, hogy az LXV modell kiemelkedjen, a Land Rover 16 hüvelykes Sawtooth könnyűfém kerekeket adott hozzá, míg az összes brit modell Santorini-fekete színben érkezik, kontrasztos Corris szürke tetővel, rácsos és fényszórókkal.
A belső terek teljes bőr ülésekkel büszkélkedhetnek, LXV-vel említett első fejtámlákkal és egyedi narancs kontraszt-varrással az üléseken, a kormánykeréken és a középső köbös rekeszen. A megjelenés befejezése az Union zászlómatrica a védő hátulján.
Az Egyesült Királyságban az ára 28 765 fontotól kezdődik. A szokásos Defender 90 tartomány 24 260 fontnál kezdődik.
A Land Rover a Packington birtokot választotta születésnapi ünnepségére, mivel ez volt az 1947-48-as Land Rover prototípusok eredeti teszthelye. A birtokot a Land Rover az 1970 -es évek elejéig használta, amikor a Range Rover fejlesztették.
Több mint 130 Heritage Land Rover járművek lesznek kiállítva a birtokon, ideértve a Land Rover Firsts-t bemutató járműveket, ideértve a blokkolásgátló fékeket, az állítható légfelfüggesztést, a vontatás-ellenőrzést, a hegyi származású ellenőrzést, a terepválasz reagálását és a stop-start technológiákat.
A cég bemutatja legújabb modelljeit, köztük az új Range Rover Sportot, az elektromos védőjét és a közelgő Evoque-t egy kilenc sebességű sebességváltóval.

Leave a Reply

Your email address will not be published.