lépnek be, mivel az Amerika Fordja, valamint az Indiai emelkedő csillag, a növekvő csillagok egyesítik az erőket, összpontosítva a kompakt elektromos járművek kidolgozására.
A javasolt „Stratégiai Szövetség” partnerség biztosítja a Blue Ovális Javítást az indiai járműpiachoz való hozzáféréshez, amelynek programja van az Egyesült Államok felülmúlására, valamint a világ harmadik legnagyobb járműpiacává vált.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb elektromos járművek most a legjobban eladó
Az indiai cég viszont – a dél -koreai Ssangyong gyermekvállalattal együtt – valóban azt reméli, hogy megtöri a hagyományos, bár még mindig jövedelmező amerikai piacot, amelyet jelenleg a pick -upok, valamint a GM kedvelői, a Ford kedvelőinek dominálnak. valamint a Jeep. Az amerikai magas munkaköltségek azonban azt sugallják, hogy az ilyen autók fokozatosan drágák.
Ez nyitva hagyja az ajtót a Ford számára, hogy segítse az Ssangyong Wade-In-t sokkal költséghatékonyabb kínálatban, amely továbbra is működteti a nagy motorokat, valamint az ellenálló képességet, amelyet az amerikai fogyasztók fokozatosan költségtudatos igényei igényelnek. Valójában az Ssangyong végül a Ford költségvetési tervének SUV márkájává vált.
“A két üzleti [Ford, valamint a Mahindra/Ssangyong] közötti szándékkötési szerződés lehetővé teszi, hogy mindegyiket kiaknázzák megosztott erősségeiknek a világszerte működő autóipar páratlan változása során” – nyilatkozta a közös nyilatkozatban.
Mindkét cég követelménye a tervezés, az építés, valamint a benzin és a dízel autó több millióinak eladása, valamint az elkövetkező években a lehető legtöbb országban. Miközben elismerte, hogy India programban van, hogy a világ harmadik legnagyobb járműpiacává váljon, a Ford szintén elfogadja, hogy viszonylag kevés szelet lesz erről a hatalmas indiai süteményről – kivéve, ha a Mahindra -val ágyba kerül.
Mintha nem sokkal fontosabb lenne, a Ford, a Mahindra, valamint az Ssangyong között nagyon szükségesek lesznek, hogy megosszák a költségeket olyan területeken, mint a termékek beszerzése, a tervezés és a fejlesztés.
Az amerikai cég legfelsõbb célja az, hogy garantálja, hogy kevés, valamint nagy sofõr nélküli és hajtható elektromos autókkal rendelkezik a 2020 -as évek óta világszerte eladó. Az új Mumbai és a szöuli székhelyű együttműködőkkel a Ford reméli, hogy erősebb, sokkal aktívabb versenytárs lesz a világ autóipari színpadán.
Úgy gondolja, hogy a Ford/Mahindra ajánlat nagyszerű dolog az amerikai márka számára? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published.