Három és fél évnek kell lennie, vagy még sok másnak kell lennie, amit a Honda ugratott minket a kilátásokkal. Egy új R. típusú R. típusú három és fél év, amelynek során a Honda modell-felállítása egyre inkább elhasználódott és unalmas. Sajnos a ugratás nem árul autókat, a Real Metal, mivel a Honda csökkenő értékesítési adatai a 2014 -es Bouyant során igazolják – sok autó és teherautó -gyártó állt fel.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A Honda Civic Type R versenyek a 2015 -ös Genfi Autószalonon
De valaki, valahol a Honda HQ -nál 2015 körül hatalmas piros körrel rendelkezik, mivel ez az az év, amikor valóban elindul, ami Japán egyik sok vonzó márkájának marad.
A Honda Műszaki Fókusza nyilvánvaló, hogy sokkal többet megtudhat az új R típusról – egy olyan autók és teherautó, amely annyira fejlett, hogy sokkal többet oszt meg, mint egy pillantás a nyíláson, amelyen alapul. Nagyszerű munka, valaki azt gondolta, hogy egy polgári sportot készít, hogy áthidalja egy egyébként szakmai teret a Civic felállásban.
Ha már régóta vártál az R civil típusúra, akkor mi van az új NSX várakozással? Ez évek óta nyitott cél a Honda számára, amikor az üzlet még a pályán sem volt. Ugyanakkor 2015 -ben az az év, amikor még egy rendkívüli technológiai történettel érkezik.
Annak ellenére, hogy emlékeztetünk arra, hogy mennyire megbízható a Honda Jazz, olyan régi, hogy megvan a saját élethosszig tartó eredménydíja. Az új modell – amelyet a heti genfi ​​autókiállításon mutattak be – egy újabb 2015 -ös érkezési érkezés a Honda számára.
Mint a HR-V is-az idei év egyik sok érdekes új kis SUV-ja. Sokkal jobb későn, mint soha. Ugyanez mondható el a Honda visszatéréséről a Forma -1 -hez. A tesztelés nem ment jól, azonban az R típus, az NSX, a HR-V, valamint a jazz kedvéért-autók és teherautók rajongói-reméljük, hogy Fernando Alonso és Jenson Button évente 2015-et emlékeztethet a Honda számára.
Gondolod, hogy 2015 lehet a Honda éve? Tudassa velünk, mit gondol az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.