Toyota most megrendeléseket vesz az új ötödik generációs RAV4-re Nagy-Britanniában, valamint a teljes költségeket, valamint az új Honda CR- specifikációkat V, valamint a Volkswagen Tiguan kiderült.
Az autók és teherautók legelső szállítási változatának 29 635 GBP-jétől számított ára 2019 áprilisától kezdve a helyét a helyszínen veszi el, a négykerék-meghajtású verziókkal, hogy megfeleljenek a következő májusban.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb 4×4 -es, valamint az eladó SUV -k
Ez a kiindulási költség táskák Az autók és a teherautók belépő szintű ikon fokozatban vannak. Kizárólag egy 215 lóerős 2,5 literes benzin-ön töltő hibrid hajtóművel, amely az első kerekeket vezeti, a közös eszközök LED-es fejleményeket, elektronikus automatikus rögzítőféket, automatikus fényszórókat, valamint ablaktörlőket, hátsó automatikus parkolóérzékelőket, erőforgalmi tükröket, egy nyolc hüvelykes nyolc hüvelykes fékezőféket tartalmaznak A Toyota Touch 2 Infotainment Sysem a kabinban a visszapillantó kamerához, valamint a műszerfalon található hét hüvelykes vezető információs képernyőn. A 17 hüvelykes könnyűfém kerekeken is lovagol.
10

Lépés ugyanúgy, mint a Style Trim, a 31 190 GBP-től, valamint a kulcs nélküli belépéshez, digitálisan bezáró csomagtérajtó és az első autó parkolóérzékelők, valamint a 18 hüvelykes kerék. Ezt a formatervezést szintén a 2,5 literes ön töltő hibrid hajtáslánc 219 lóerős, négykerekű, négykerekű, teljeskerék-meghajtású verziójával kínálják, amelynek ára 2240 £ további 33 430 font.
Az Excel Trim autók és teherautók hozzáadják a stílusú RAV4-eknél felfedezett eszközöket kivetítő LED-es fényszórókkal, kindter-monitorokkal, hátsó kereszteződésű forgalom riasztással, pocsolya lámpákkal, fényszórók tisztítószereivel, valamint egy szélvédő ablaktörlővel, beépített de-Icerrel. További módosításokat fedeznek fel a kabinban, teljes bőr kárpitozással, fűtött első ülésekkel, valamint fűtött kormánykerékkel. A költségek 33 610 GBP -től kezdődnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.