produkcióját az ikonikus védőnek, ám a Land Rover még nem fejeződik be a régi időzítővel. A korábban bejelentett speciális kiadású tervezés mellett a Land Rover együtt dolgozott a brit tervezővel, Sir Paul Smith -rel, hogy elkészítse a testreszabást.
A Land Rover újonnan megújult speciális járművek műveleteinek készítette, az egyszeri védőt teljes mértékben Sir Paul előírásaira építették, valamint a képernyőn a Londoni Mayfair-i Albemarle Street-i tervező üzletben. A tervező egy régóta működő Land Rover rajongó, aki az évek során számos.
8

A 4×4 testreszabott külső paneleket 27 különböző színűre festették, mindegyiket külön -külön választják ki különböző okokból. Motivációt vonzottak a brit vidéktől a fegyveres erők által használt védőkig. “A mélyen gazdag színeket akartam, azonban pontosan ugyanakkor azt akartam, hogy együtt dolgozzanak, mégis meglepő.” – mondta Smith.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A védő utilitárius belső tere sem maradt egyedül. Fejleszti: „Ez egy teljes egyszeri; Szerettem volna biztosítani ennek a védőnek a luxus érzését, ezért felhasználtam a bőr és az anyagok keverékét az ülésekhez. Nagyon felhasználtam azt az anyagot, amelyet a Maharam, az amerikai kárpitozó társaság számára készítettem. ”
8

A különleges kárpitozás mellett számos “nyelv-in-arc” stílus van a kabinban pontozott. Például egy kézzel festett méh a tetőn, nyilvánvalóan ajánlás az autó örökségére, valamint még egy bólintásra a vidék befolyására.
Noha ezt a védőt stílusbemutatóként készítették Sir Paul kollekciójának, ez egy éven át tartó rendezvény része a kemény terepjáró halálának, miután a 67 éves termelés számos formában, három korábban bejelentett speciális kiadással együtt. Ezt felváltja egy új terv 2016 közepén.

Leave a Reply

Your email address will not be published.