A Toyota RAV4 sokkal több hibrid modellt és további Trim -szintet javít a tartományban.
A japán gyártó hibrid etoszát tolja azáltal, hogy minden RAV4 változaton ilyen erőátvitelt használ. Hat lehetőség már elérhető, 29 005 GBP-től kezdve a belépő szintű autók számára. A hibrid hajtóművek jelenleg az összes RAV4-eladás 65,3 % -át teszik ki, és ez a szám valószínűleg növekszik a 2,5 literes hibrid benzinmotor szélesebb körű bevezetésével.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb SUV -k és 4×4 -esek
A tartomány a 2,0 literes D-4D dízelmotorral kezdődik, ikonrimában, 27 450 £ -tól kezdve. Ez a modell a Toyota Touch 2 multimédiás rendszerével érkezik, hét hüvelykes érintőképernyővel, hat hangszóró audio, Toyota biztonsági érzékkel és intelligens belépéssel. Az Icon Tech Trim egy extra 540 GBP extra (27 990 font), és további navigációs és csatlakozási funkciókkal rendelkezik.
A RAV4 kialakítása a következő lépés, és négykerék-meghajtásban kapható. 18 hüvelykes fekete könnyűfém kerekeken és illeszkedő fekete ajtó tükrökön ül. A LED -es fényszórók és a fekete bőr belső terek szintén tartalmaznak 30 160 fontért.
A tartomány teteje az Excel modell, négy különböző változatmal, 31 405 fontotól kezdve. Az ügyfélnek választható fekete, bézs vagy szürke bőr belső és további multimédiás funkciói, például hangfelismerés és 3D térképek.
A 2018 -as RAV4 opciócsomagjai tartalmazzák a Design Trim láthatósági csomagját. A láthatósági csomag felkészíti az autót egy vak foltmonitorral, a hátsó keresztirányú riasztással és a panorámás nézet -monitorral, az utóbbi a RAV4 új funkciója, amelynek célja a parkolás és a manőverezés megkönnyítése. Az Excel burkolat az opcionális segédcsomagolással érkezik, amely „kick-aktivált” csomagtérajtót és a Panoramic View monitort szállít.
Nézze meg itt a legjobb hibrid SUV -k ítéletét …

Leave a Reply

Your email address will not be published.