, mielőtt bármit megpróbált volna az életben, nem rossz koncepció, ha tudatában van az érintett veszélyeknek. Ezt szem előtt tartva, pontosan, hogy sok embert öltek meg vagy sérültek meg az utakon, a kerékpáros sávokon, valamint az elmúlt 12 hónapban a járdákon?
Évről évre, valamint minden figyelembe vett dologra, biztonságosabbak vagy sokkal veszélyesebbek? Tudnunk kell. Csakúgy, mint a kormány minisztériumának feladata, hogy megismerje. Ugyanakkor, nem, nem. Igaz, hogy a DFT durva koncepciója van a baleset statisztikáinak. Ezért éppen csendesen közzétette az ideiglenes közúti veszteségek ideiglenes becsléseit Nagy -Britanniában. Mégis rendkívül pontos, amikor befejezi:
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

“A teljes évben 1780 közúti haláleset történt 2015. szeptember végéig. Összességében 23 700 embert öltek meg vagy súlyosan megsérültek. Ugyanakkor 188 830 veszteség volt minden súlyosságból.”
• Mit kell tenni egy baleset után
Igazán? Pontosan hogyan lehet ez a kormányzati kar az ilyen pontos „következtetésekkel” megjelenni, amikor elismeri, hogy számos hatóság erõinek adatainak „hiányoztak” – egy szó, amelyet a DFT használ az AWOL -ból származó baleseti adatok magyarázatára?
Egy másik vitatott probléma az, hogy a gyalogosok, az autósok, valamint az autók és teherautók utasok megölték vagy megsérültek, amikor egy repülőgép a Sheorear Highway utolsó nyáron lezuhant, és a DFT -t, valamint más vállalatokat könnyen kizárta a közúti veszteségeket a [minden típusú veszteségből Shoreham] statisztika ”. Más szavakkal: az autókban és teherautókban megölt vagy sérült ártatlan embereket, vagy a Shoreham -ben gyalog, a szörnyű napon nem osztályozzák a közúti baleset -áldozatoknak – ezáltal a baleseti számadatokat az úthasználók/gyalogosok számára mesterségesen alacsonyan tartják. Végül is a közúti baleset statisztikái nem láthatók, hogy a hagyományos kormány alatt fellendüljenek, mivel a munkaerő pénzt fizetne egy ilyen nemkívánatos fejlesztéshez.
• A legbiztonságosabb autók és teherautók eladó
A DFT adatainak másik jelentős hibája az, hogy a „közúti típusú” táblázatokban megfelelően tartalmaznak autókat és teherautókat, valamint autókat és teherautók utasokat, motorosokat, kerékpárosokat és gyalogosokat – mégis megmagyarázhatatlanul kizárják a buszokat, edzőket, taxikat, tehergépjárművek, furgonok és villamosok. Hasonlóképpen hiányoznak más balesetekre hajlamos útalapú gépek, például építőipar, mezőgazdasági és közúti járművek, hanyatló teherautók, valamint még sok más. A bal oldali meghajtású HGV-k mellett az alapot kell besorolniuk azon az alapon, hogy vitathatatlanul a leghalálosabb autók a Nagy-Britannia fokozatosan veszélyes utakon. Nem? Megkérdeztem, hogy megkérdezzem a DFT -t. Azt gyanítom, hogy nem ismeri … vagy érdekel.

A DFT -nek sokkal többet kell -e megértenie a brit utak veszteségeiről? Értsük meg, miben hiszel az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.