A Jaguar Land Rover kiderítette, hogy 450 millió fontot fektet be a New West Midlands motorgyártó üzemébe Wolverhamptonban.
A jelen és a jövőbeli modellek világméretű kereslete alapján a helyszínen lévő kiadások-amely fejleszti az új 2,0 literes Ingenium-dízelmotorokat mind a Jaguar, mind 2014 -ben történő megnyitás. A motorgyártó központban (EMC) teljes beruházás összesen 1 milliárd fontot fizet.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Los Angeles -i Autószalonon beszélt, a Jaguar Land Rover vezérigazgatója, Dr. Ralph Speth azt mondta az Auto Expressnek: „A Wolverhampton sűrűsége rendkívül magas, és jól működik, így kibővítjük a létesítményünket. Valójában már látta, hogy a kotrógépek működnek. Ugyanakkor egy év és félidő is lesz, mielőtt felkészültünk a bővítés megnyitására. Amellett, hogy a gyár továbbra is az Ingenium családot alkotja, a motorok meglévő innovációjának korszerűsítésével. ”
• A Jaguar Xe a 2016-os frissítések részeként négykerék-meghajtót kap
A növekedés azt mutatja, hogy az üzem lábnyoma 200 000 négyzetméterre növekszik, ami biztosítja az operatív területet, hogy az eddig elért 50 000 Ingenium -dízelmotoron kialakuljon. A JLR Ingenium benzinmotorjain történő gyártás szintén a következő év közepén kezdődik, ami a helyszínen az összes éves termelést mintegy 100 000 motorra növeli.
A „Több száz” további feladatot szintén előállítják a bővítéssel, amely esetleg a helyszín csúcsán a munkaerőnek körülbelül 1800 körül van, amikor az épület befejeződik a jövő év végső vége felé.
Jelenleg az üzem 700 munkavállalót foglalkoztat, akikhez további 700 csatlakozik, amikor a benzinmotorok gyártása 2016 -ban kezdődik.
A növekedésről szóló híre a teljeskerék-meghajtású Jaguar XE, valamint a Variety Rover Evoque kabriójának világszerte debütálását követi a múlt héten, amelyek mindkettőt a 2,0 literes Ingenium dízelmotor verziói hajtják.
Mit hiszel JLR terveiben? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published.