A frissített Volkswagen E-UP! Eladásra került az Egyesült Királyságban, ára 19 695 fontból, beleértve a kormány 3500 GBP-es plug-in autó támogatását. A felülvizsgált All-Elektromos City autó szinte megduplázza az elődje tartományát, köszönhetően egy nagyobb kapacitású akkumulátorcsomagnak, egy maroknyi hatékonyságcsípésnek és egy átdolgozott elektromos hajtóműnek.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Volkswagen 18,7 kWh-ról 32,3 kWh-ra frissítette az E-Up! Akkumulátorát, növelve az autó maximális igényelt tartományát 83 mérföldről 159 mérföldre. A német márka azt is mondja, hogy az E-UP! Új akkumulátorcsomagja mindössze 60 perc alatt képes visszaállítani a 80 % -os töltést, ha egy 40 kW-os DC gyors töltőhöz csatlakozik.
• Új Volkswagen e-up! felülvizsgálat
Mint a kimenő modellnél, az új e-up! egy 61 kW -os elektromos motor hajtja, amely 81 lóerős és 210 nm nyomatékkal egyenértékű. A Volkswagen szerint a 0–62 mph -os idő fél másodpercre javult, hogy 11,9 másodpercen álljon, bár az autó maximális sebessége változatlan marad, 81 mph -on.
5

Alapvetően a frissített e-up! Aerodinamikailag hatékony, 15 hüvelykes könnyűfém kerekekkel, hajózási vezérléssel, sáv-távozó figyelmeztető rendszerrel, esőérzékelő szélvédő ablaktörlőkkel, Bluetooth-csatlakozással és egy DAB rádióval érkezik. A vásárlók fűtött első üléseket, fűtött szélvédőt és automatikus légkondicionálást is kapnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.