A számok betartása lenyűgöző … bármennyire is ijesztő. A világszerte működő motoros piacoknak egy évszázadig el kellett szüntetniük, hogy 0–60 millió autó termelést termeljenek.
De csak az elmúlt hat évbe telt, amíg ez a 60 m -es szám csaknem 50 % -kal növekedett, majdnem 90 m -re. Hogy van ez a hatékony gyárak és a munkavállalók számára?
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A nemzetközi motorpiaci adatok csendesen – szinte bocsánatkéréssel – az utóbbi napokban kiderültek, bizonyítja, hogy 2009 -ben a jármű és a teherautó szolgáltatása önmagával összecsapódott, mivel az év során 61,6 millió autót hozott létre. 2015 -ben 90,6 méterre készültek! Amellett, hogy bár ez egy egyszerű 72 hónap alatt látványos növekedést (47 százalék plusz) képvisel, a legerősebb és sok kitalált gyártó, valamint az őket tartó országok alig melegszik.
Tavaly Kína havonta sokkal több, mint 2 méterre fejlődött ki, hogy évi 24,5 millió millió termelő nemzet lett. Amerika (12m) kijelentette a második helyezett slotot, de úgy kell éreznie, hogy ha elmulasztja a járművek és a teherautók felét létrehozni, amelyeket a kínaiak kiszorítottak. Japán (9.3m), Németország (6M), valamint Dél -Korea (4,6 m) az első öt helyen tartotta helyét. Pontosan csak mennyi ideig?
India (4,1 millió), valamint Mexikó (3,6 m) arra készteti a dél -koreaiak túllépését, akik – hacsak nem újraegyesítik Észak -Koreával – gyorsan kifogynak a földön, a munkavállalók és az erőforrások. Spanyolország (2,7 m), Brazília (2,4 m), Kanada (2,3 m), Franciaország, valamint Thaiföld (1,9 m), valamint az Egyesült Királyság (1,7 m) a következő a pecking sorrendben. Meglepő módon, hogy Oroszországot (1,4 m) hamarosan túlléphetik Törökország (egy tad 1,4 méter alatti), a Cseh Köztársaság (1,3 m), Indonézia (1,1 m), Olaszország, valamint Szlovákia (1M) kedvelői.
• A járműgyártás Nagy-Britanniában tízéves magas
De az ilyen termelési kötetek csak nem fogják megtenni. Nem tudják kielégíteni a személyes mobilitási gépek jövőbeli igényét, amelyet benzin vagy dízel, elektromos energia vagy hidrogén segítségével töltenek fel. Noha az éves szám nemrég 90 méterre tetején volt, az igazság az, hogy az évente kevesebb, mint 100 millió autó nem megy messzire, amikor a világ népessége a jelenlegi 7,4 milliárd.
Igaz, hogy az úton körülbelül 1,2 milliárd használt autó van az úton, 2,5 milliárd, valamint új előrejelzések 2050-re. Tehát mindegyik négyünk számára csak egy jármű lesz. Nem elég. Követelünk egy új japán-cum-korea-cum-Kínát, hogy kielégítsék a keresletet. Talán Algéria? Végül is ez volt a világ leggyorsabban növekvő, autótermelő nemzete 2015-ben.

Mennyire sok járművet hiszel úgy, hogy létrehoznunk kell, hogy lépést tartsunk a bővülő népességünkkel? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.