A BMW 2016. évi 7-sorozatának csak egy hónapos kérdése volt, ám a motorháztető alatt már lecsökkent. A müncheni cég csendesen feltárta egy új négyhengeres „730i” változatot Törökországban és Kínában, valamint az Egyesült Királyságba.
A 730i pontosan ugyanazt a 2,0 literes közvetlen injekciós turbófeltöltött benzint kapja meg, amelyet melegebb miniszben fedez fel, mint például a Cooper S, valamint a JCW, valamint a kisebb BMW tervezési fajták, például a 3-sorozat, valamint az 1- Sorozat. Ez lesz az első alkalom, hogy bármi kevesebb, mint hat hengeres hengeres héten használják.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb csúcskategóriás járművek
16

A malajziai Automotive News Blog, Paul Tan először jelentette be a bejelentést, mivel a részletek az első Kínában kiderültek, valamint a BMW török ​​weboldalán megjelent a tervezési jelölés. A BMW Europe forrás ellenőrizte, hogy a gépjárművek kiderítik, hogy a motort megvizsgálják piacunkra.
A nem megerősített jelentések azt sugallják, hogy a 730i 255 lóerős, valamint 400 nm nyomatékot kap, valamint 0-62 mph-ra képes 6,3 másodperc alatt, plusz a maximális sebesség 155 mph. Várhatóan egy nyolc sebességű autoboxra párosulnak, és mindössze 134 g/km CO2-t, 10 g/km-t bocsát ki, mint a 730D dízel.
Noha az Európában és az Egyesült Királyságban a 730i -os felajánlásról szóló döntés még nem született, arra számíthatunk, hogy ez a legmegfizethetőbb modell lesz, körülbelül 60 ezer font kezdődési költséggel.
Nagyszerű ötlet a négyhengeres 7-es sorozat? Értsük meg az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.