Land Rover új Guinness világrekordját a legnagyobb LEGO-struktúráról, amelyet valaha építettek, amikor elindította a vadonatúj Land Rover felfedezését.
A Tower Bridge 13 méter magas másolata 5 805 846 egyedi LEGO téglát használt – az előző rekordot 470 646 -ra csökkentve. A végpontok közötti tégla gyakorlatilag 200 mérföldre húzódna, ami Londonnak felel meg Párizsig, ahol a 2016-os párizsi autókiállítás megkezdődött az autó bemutatásakor.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A szerkezet befejezése öt hónapig tartott, és a Warwickshire-i Packington Hallban építették fel, néhány mérföldre a Land Rover Solihull gyárától, ahol az új hétüléses SUV épül. Az Egyesült Királyság egyetlen LEGO tanúsítvánnyal rendelkező szakembere, Duncan Titmarsh vezette a projektet a rekord megdöntésére.
34
Az adsclose erről a hirdetésről

A Tower Bridge modell középpontjában állt az új ötödik generációs SUV feltárásakor, mivel a Land Rover Discovery tulajdonosai Bear Grylls, Sir Ben Ainslie és Zara Phillips csatlakoztak az élő rendezvényen.
Grylls a LEGO modell tetejéről a nyitott (Sir Ben 900 mm-es mély vízen vezette Sir Ben a híd alatti új felfedezést, és egy 186 000-es téglagyártó Lego másolatot vontatott a Land Rover Bar hajójának, amelyben kihívást jelent. Az America’s Cup jövőre.
Grylls azt mondta: “A Land Rover Discovery felbecsülhetetlen értékű az expedíciókon, akár sivatagokban, dzsungelben vagy hegyekben forgatva, mégis ez az ideális autó a család mindennapi használatához. Ez egy büszke pillanat, ha itt lehet a Land Rover, aki feltárja az új felfedezést az új felfedezéssel az új felfedezéssel, hogy az új felfedezést az új felfedezéssel tegyem fel az új felfedezéssel. világ.”
34

A hídon két “felfedezési zóna” volt, a Phillips a lovaszónában, a hagyományos brit piknikkel, LEGO téglából. A másik zóna, a Bear Grylls Adventure Zone címet viseli, a LEGO Fire és a Boulders című zóna.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published.