Wise feltárta a Fortwo család második tagját; A Cabrio. Most a harmadik generációban a lágy teteje megjelent a Frankfurti Autószalonon, és novemberben is felajánlják, hogy vásároljon, az első szállításokkal 2016 elején.
Az intelligens a Cabrio több mint 220 000 verzióját kínálta a Fortwo 17 éves története során, valamint ennek eredményeként a képlet nem változott, bár Wise kijelenti, hogy sokkal jobbat tett, amit a régi járműben tetszett, és bármi másra is részt vett. Nem volt az.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Mint az alapvető Fortwo, a Cabrio némi növekedést tett, mint amennyire segítséget nyújt ennek megvalósításában. Pontosan ugyanaz a 2,69 m hosszú marad, azonban a pálya 100 mm szélesebb, mint korábban, hogy fokozza a biztonságot, a stabilitást és az utazási helyet. A „tri-top” háromrétegű anyag tetőfedése négy százalékkal nagyobb, mint korábban, valamint 20 mm vastag, fűtött üveg hátsó ablakkal.

Az ügyfelek választhatják a tető piros, fekete vagy kék anyagi színét, amelyet 12 másodperc alatt elektromosan nyithat meg, akár 96 km / h sebességgel – a Fortwo legnagyobb sebességével. A tetőfedés szintén visszacsúszhat egy gombnyomásra a járműn kívülről, a KeyFOB felhasználásával, bár ha teljesen félmeztelennek akar menni, akkor továbbra is ki kell távolítania a tetőfedő rudakat minden ajtó felett. Szerencsére ezeket a csomagtartóba lehet tárolni.
A bőr alatt Wise kijelenti, hogy az új Cabrio a legszerkezetibb merev, amelyet valaha előállítottak, és az ultra-magas stamina acél hozzájárul a torziós szilárdság 15 % -os fokozásához.
A Fortwo Cabrio többi része a szokásos üzleti szempontból, jelezve egy 70 lóerős 1,0 literes természetesen szívható benzin, valamint egy 89 lóerős 0,9 literes turbó benzin opcióját, amelyet kettős tengelykapcsoló-sebességváltóhoz vagy az első alkalommal párosítottak. ötfokozatú kézikönyv.
14

A kabin szintén változatlan marad a nehéz tetejétől, pontosan ugyanazzal a mókás elrendezéssel, színes anyagokkal, valamint az opcionális hét hüvelykes infotainment rendszerrel a MirrorLink okostelefon-integrációval. valamint a belső testreszabási lehetőségek állnak rendelkezésre.
A Cabrio árai a frankfurti debütálásnak felelnek meg, ám az alapmodell felett körülbelül 1500 font összegű prémiumot várunk el.

Mercedes-Benz és Smart: Frankfurt Motor Show Press Seminar Video
Most nézd meg az összes járművet a Frankfurti Autószalonon, a Hasznos Kerekkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.