A Land Rover egy forró V8-alapú Range Rover Velar SVR-t ad hozzá az év vége előtt. Macan Turbo rivális tesztelés a Nurburgring közelében.
Noha a legfrissebb képek továbbra is egy autót mutatnak nehéz álruhában, néhány további részlet megtalálható a korábbi verziókhoz képest. Az agresszív elülső lökhárító kevesebb álcázást visel, feltárva mind az elülső osztót, mind a szellőzőnyílásokat a nagy fő levegőbevitel mindkét oldalára.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A hátsó rész körül, a Quad kipufogócsövek funkciója. Úgy tűnik az is, hogy a Land Rover fontolóra veszi a sokkal szélsőségesebb hátsó szárny felszerelését. Míg a korábbi kémfelvételek megmutatták az autót a Velar hagyományos hátsó spoilerével, úgy tűnik, hogy a legutóbbi öszvérnek van egy extra eleme a hátsó él meghosszabbításához.
Mint a korábbi prototípusok esetében, a hátsó lökhárítót kissé megemelték, hogy egy sokkal szélsőségesebb diffúzorhoz fűződik. A kibővített könnyűfém kerekek elrejtenek néhány komoly kinézetű féket piros féknyereggel.
Az Egyesült Királyság korábbi prototípusának rendszám-ellenőrzése megerősíti, hogy a Velar SVR a Jaguar-Land Rover mindenütt jelenlévő 5,0 literes V8-at fogja tartalmazni. Ugyanaz az egység, amelyet számos SVR autóban használnak mindkét márkában, 567 lóerővel büszkélkedve a nemrégiben frissített Range Rover Sport SVR -ben.
Mivel a motor a fedélzeten van, a Velar úgy néz ki, hogy jelentősen megnöveli az energiát a p380 jelenlegi tartományban, amely egy 375 lóerős hathengeres benzint használ. Várjon egy 0-62 mph időt a négy másodperces jel közelében.
A V8 Power és az enyhén sportosabb megjelenés mellett a Velar SVR felfüggesztését felülvizsgálják, az adaptív lengéscsillapítókkal, amelyek SVR-specifikus módot tartalmaznak. A felkészült kipufogógáz egyre hangos hangzást kínál, és az ábra-átölelő sportülések belsejében felemeli a kabinot.
Várja, hogy láthassa a Range Rover Velar SVR -t? Mondja el nekünk gondolatait a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.