Seat bemutatta a Limited Edition Leon Cupra R St -et, amely a márka leggyorsabb modellje lesz. Az értékesítés áprilisban kezdődik, mindössze 150 példa az Egyesült Királyság piacára, mindegyik ára 37 975 font.
Hagyományos formátumban a Leon Cupra R ST turbófeltöltött 2,0 literes négyhengeres benzinmotorja 296 lóerő és 400 nm nyomatékot eredményez. Azonban egy extra 500 fontért az ülés megfelel az opcionális ABT hangolócsomagnak, amely az energiasziget 365 lóerőre növeli.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb forró ferdehátúak 2019 -ben eladó
A VW csoportból származó motor mind a négy keréknek egy hét sebességű DSG sebességváltóval továbbítja teljesítményét. Az opcionális hangolócsomaggal felszerelt hangolócsomagolással a Leon Cupra R St 4,5 másodperc alatt 0–62 mph -ig sprint; 0,4 másodperces javulás a hagyományos autóval szemben. A maximális sebesség ugyanakkor változatlan marad, elektronikusan korlátozott 155 mph-nál.
Az extra morgással való megbirkózás érdekében az ülés javította a Leon Cupra R St alvázát, és Brembo fékeket ad hozzá mind a négy sarokhoz, átalakított felfüggesztést, függőlegesen fokozott negatív pamberrel és könnyebb 19 hüvelykes könnyűfém kerekekkel.
A szokásos ülésen lévő Leon stílusú frissítései között szerepel egy átdolgozott első lökhárító réz színű bevitelrel, szénszálas elosztóval, panorámás napfénytetővel, egy szénszálas diffúzorral, négy kipufogó hegyekkel, új oldalsó szoknyákkal és egy nagy hátsó szárnyal. Az ABT-hangos verziók egyedi jelvényt kapnak a hátsó nyíláson.
Belül a Cupra R St kap egy pár vödör ülést, egy Alcantara kormánykeréket, újjalpasított ajtókártyákat, egy nyolc hüvelykes érintőképernyőn, egy digitális műszeres binnacle-t, kulcs nélküli belépést és réz színű burkolatot az éghajlat-szabályozó szellőzőnyílásokhoz és a középponthoz. konzol.
Most olvassa el az új Cupra ATECA áttekintését. Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.