az Egyesült Királyságban eladó, 50 570 font áron. Az első ügyfeleknek télen kell kézbesíteni.
A Mercedes-AMG legújabb A 45-et egy turbófeltöltős, 2,0 literes négyhengeres benzinmotor hajtja, amelyet két dallamban kínálnak. Az Egyesült Királyság hangolt autók 415 lóerő és 500 nm nyomatékot termelnek, és az igényelt 0–62 mph időtartam 3,9 másodperc (0,1 másodperccel gyorsabb, mint a V8 -as AMG GT Coupe), és elektronikusan korlátozott maximális sebesség 168 mph.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Új Mercedes-AMG A 45 S áttekintés
Az európai ügyfeleknek kevésbé hatékony 382 lóerős modellt kínálnak, 0–62 mph időtartam 4,1 másodperc és maximális sebességgel 155 mph. Mindkét motor hatalmát a Mercedes 4Matic négykerék-meghajtó rendszerének küldi el egy nyolc sebességű, kettős tengelykapcsoló-sebességváltó segítségével, amelyet a kormánykerék mögött felszerelt lapák üzemeltetnek.
20
Az adsclose erről a hirdetésről

Az A 45 S 4Matic+ standard felszerelése tartalmaz 19 hüvelykes könnyűfém kerekeket, AMG-specifikus radiátorrácsot, piros fék féknyereket, faux-bőr és suede-triMed sportüléseket, egy AMG sportkerekeket, testreszabható környezeti világítási rendszert, 10,25 hüvelykes érintőképernyős infotainment rendszer és egy 10,25 hüvelykes digitális műszer Binnacle.
A 45 S 4Matic+ Plus modell tartománytáblája számos extra biztonsági berendezést kap, beleértve a vak folt-megfigyelő rendszert és a közlekedési jelzőtámogatást. A Multibeam LED fényszórókat, a panorámás napfénytetőt, a prémium burmesteri surround hangrendszert és az elektromosan állítható első üléseket is hozzáadják a memória funkcióval.

Leave a Reply

Your email address will not be published.