A következő S-osztályú teszteket láttuk az egész Dubai-tól a Death Valley-ig, valamint az Észak-Skandináviától a Nurburgringig, ahogy a Mercedes Hones, ami a leginkább hi-tech jármű, amelyet valaha építettek valaha építettek. –
És most a speciális képünk pontosan azt mutatja, hogy az új Mercedes zászlóshajója hogyan fog kinézni, amikor az április Sanghaji Autószalonon debütál – valamint a jelenlegi autó felgyulladt kerekes, valamint szögletes lámpákkal, valamint a gyűrött testpanelekkel.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A stílust az esztétika szobrászata a közelmúltbeli párizsi autókiállításon, valamint sokkal finomabb és jóképű bájához, ugyanúgy, mint az új vásárlók, mint a hagyományos S-osztályú ügyfelek Észak-Amerikában, valamint Európában.
Az új S-osztályú, több vezette fényszórók a kanyargós lámpákat is működtetik, és azonnal megváltoztatják a gerendát minden fényviszonyra, míg egy intelligens új 6D-mentési rendszer észreveszi a gyalogosokat, akik hamarosan kilépnek a parkoló autók mögül. Hátul, a LED faroklámok, valamint egy nagy, magas szintű hátsó féklámpák mellett az új járműnek van egy csizma, amely azonnal kinyílik, amikor a lábát a hátsó lökhárító alatt hullámozza.
A motorok négy-12 hengeres méretűek lesznek, szintén várhatóan hibrid-in-hibrid, míg a belső terek a vállalkozás legelegánsabbak közé tartoznak. A funkciók között szerepel egy Comand az internetes képernyőn, amely olyan funkciókhoz fér hozzá, mint a Google Street View, a zajszűrő hangszórók a finomítás növelése érdekében, valamint egy hi-tech zajrendszer, valamint a jármű WiFi hotspotként képes lesz működni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.