, a Honda UK az ünnepi időszak folyamán ingyenes lélegzetelállítói hálózaton keresztül kínálja a márkakereskedési hálózatát, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a reggelt a nehéz alkoholfogyasztás utáni vezetés veszélye.
A nagylelkű gesztus azután érkezik, hogy a Honda és az Alcosense Personal Breathalers (az ingyenes lélegzetelállítói társaság) által összeállított tanulmány azt találta, hogy a brit autósok csaknem egyharmada beismeri, hogy reggel a nehéz ünneplés után a kormány mögé kerül, annak ellenére határ.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A tanulmány szerint a válaszadók közel 40 % -a úgy gondolja, hogy továbbra is meghaladja a 80 ml / 100 ml -es vér -alkohol -korlátot egy karácsonyi parti után, ám a aggasztó 26 % -a a válaszadók 26 % -a elismerte, hogy 10:00 előtt elindult a vezetés szándéka.
• A lélegzetelállító teszt megtalálja a DIY készlet eredményeit aggasztóan szokatlan
Becslések szerint 240 embert öltek meg 2013-ban az italkezelő balesetek eredményeként, amikor a számok először növelték, tekintve, hogy 2006. Az ital-meghajtású halálesetek az Egyesült Királyság összes közúti halálesetek 14 % -át teszik ki.
A kutatás azt is megállapította, hogy december 19 -én, szombaton 09:23 volt a legveszélyesebb idő, hogy az ünnepi időszak alatt úton legyen. Az előző éjszaka a legnépszerűbb a karácsonyi partikra, és a kutatások azt sugallják, hogy az ünneplők száma a normálnál nagyobb mennyiségű autósok a kormány mögött kerülnek, miközben még mindig alkoholizálnak.
Az emberek többsége számára négy korsó sör vagy négy nagy pohár fehérbor elegendő alkoholból áll, hogy elképzelhesse Önt a törvényes határ felett, még egy éjszakai alvás után is.
Philip Crossman, a Honda UK ügyvezető igazgatója elmondta: „A karácsony a szórakozásról szól, és bár a parti látogatók óriási többsége nem kockáztatja azt reggel, egy kis százalék akarat. És ez elég ahhoz, hogy változtasson. ”
Gondolod, hogy túl sok ember alábecsüli az alkohol következményeit az azt követő reggel? Mondja el nekünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published.