Rengeteg nagyon szórakoztató, alkalmanként humoros fikciót olvastam ezen a nyáron. Néhány – nem minden – autógyártó felelős a mulatságért, a közzétett hivatalos árlistáikkal (nem szabad összetéveszteni a rendelkezésre álló kedvezményes árakkal).
Mielőtt értékelné azt a komédiát, amit ezeknek a papíroknak tartalmaznak, döntő fontosságú, hogy emlékeztesse magát néhány elfelejtett paraméterre. A világszínvonalú városi autók továbbra is nem szezonális 9000 fontot indítanak, és körülbelül 11 000-12 000 fontot helyeznek el a minőségi Supermini területen.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A legdrágább autók, amelyeket valaha értékesítettek az aukción

Gondolj arra, hogy a 16 000 font-17 000 font a tisztességes hivatalos árnak a legitim családi ferdehátú áron. Tegye közelebbi 20 000 fontot egy pukka családi szalonhoz. És még akkor is, ha 30 000 font £ sapkát állít be, akkor is megfelelő prémium szedánnal vagy SUV -vel végezhet.
Egyszerű, igaz? De a komédia beindul, amikor például a Volkswagen ragaszkodik ahhoz, hogy a távolságra emelkedő városi autó (az E-UP!) 25 280 fontba kerül. Az Audi A1 Superminis 15k font-plusztól kezdve rossz okokból is vicces, csakúgy, mint az alázatos 1,0 literes fókusz, amelyre a Ford egy óriási 21 535 £ matricát csap le. Ez egy szinte azonos ár a nagyobb motoros Mercedes A-osztályú vagy BMW 1 sorozat számára-és ez a bonkerek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.