Mitsubishi a Tokiói Autószalon tömegét egy új koncepció Kei Automobile-vel kezelte, amely olyan járművezetők számára készült, akik a városi határokon túl akarnak vezetni a városi futóikat.
• Külföldi autók: A legjobb autók, amelyeket nem kapunk az Egyesült Királyságban
Ahogy a neve is sugallja, a Mitsubishi Super Height K-Wagon koncepció egy nagyon magas városi autó, amely megfelel a japán Kei-Car-rendeletnek, de a Mitsubishi egyesítette az elemeket a SUV-tartományból, azt mondja, hogy adjon hozzá egy kicsit több karaktert.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A kerekes szekrény alakját a legújabb merész Mitsubishi SUV rács díszíti, amint azt az Engleberg Tourer koncepció látja. A velejáró boxitást tovább bontja egy drámai felfelé mutató törés az autó vonalában, az autó és a tetősínek hátulján, a kontrasztos színes tető számára. A tipikus Crossover SUV stílusban vannak fekete műanyag kiterjesztések a kerekes és küszöbökre is.
A Mitsubishi szerint a Super Height K-Wagonnak az osztályában a legnagyobb hátsó ajtó nyílása és hátsó ülés-lábma van, és a „Chic Premium belső tér” -re mutat gyémánt steppelt szintetikus bőrben, narancssárga részletekkel.
Az autót egy kis benzinmotor hajtja, amely CVT sebességváltóhoz van párolva. Eközben a biztonsági fronton a Mitsubishi e-asszisztens aktív biztonsági technológiája a Mi-Pilot Lane-Keeping Assist és az automatikus vészfékezés tartalmazza.
Mondja meg nekünk, mit gondol a Mitsubishi Super Height K-Wagonról az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.