új okostelefon-alkalmazást az ütközés-teszt Body Body Body Body by Euro NCAP célja, hogy biztonságosabbá tegye a gépjármű-baleseteket a sürgősségi szolgáltatásokhoz és az első válaszadók számára, hogy figyelmeztesse őket a nagyfeszültségű akkumulátorok és vezetékek helyére. – Alapvető alkatrészek az elektromos autókban, amelyek jelentős kockázatot jelentenek, ha nem megfelelően vagy sérültek.
Az autógyártóknak már kötelesek „mentési lapokat” készíteni járműveikhez, jelezve, hogy a tűzoltóknak hol kell vágniuk őket, ha például egy autó tetőjét kell eltávolítaniuk.

A 10 leghosszabb tartományú elektromos autó 2022

Ettől az évtől kezdve az Euro NCAP pontokat ítél oda az ütközési tesztekben annak alapján, hogy ez az információ „könnyen elérhető -e”, ez a reakció arra a tényre, hogy amint az autók sokkal összetettebbé válnak, „tudva, hol biztonságos az autó vágása A kiürítésre szükség van egyre kihívást jelentő ”.
Az új okostelefon -alkalmazás – amelyet az Euro Rescue -nek neveznek – valamilyen módon megegyezik a sürgősségi szolgálatok életének egyszerűbbé tételére azáltal, hogy ezeket a mentési lapokat egy erőforrásba gyűjtik, amely mind az offline, mind az offline módon elérhető. Amellett, hogy elmondja a tűzoltó személyzetnek, hogy hol vannak a nagyfeszültségű EV alkatrészek, az alkalmazás arról tájékoztatja őket, hogy hol található a légzsákok és a biztonsági öv-pretenzók minden autóban, fontos információk, figyelembe véve ezeknek a biztonsági funkcióknak a robbanásveszélyes anyagokat.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az alkalmazás letölthető teljesen ingyenes Android és Apple okostelefonok számára, és a Nemzetközi Tűzoltó- és Mentőszolgálatok Szövetségével együtt fejlesztették ki. Kezdetben angol, francia, német és spanyol nyelven kapható, az összes európai nyelvet 2023 -tól lefedi.
Pierre Castaing, az Euro NCAP elnöke elmondta: „Ez az eurómentő alkalmazás, a gyártók, a tűzoltó és mentőszolgálat és az Euro NCAP közötti közös munka eredménye az első látható eredmény a tercier biztonság szempontjából; Másoknak jönnek. ”
Kattintson az alábbiakra a legjobban eladó legjobb elektromos autók listájához.
11

Leave a Reply

Your email address will not be published.