egyharmadát az elmúlt három évben az 54 445 autóüzelés sokkal több mint egyharmadában hibáztatta.
Az 51 tűz, valamint a mentőszolgálat évente 18 148 autó és teherautó -tűzoltó, napi közel 50 fáklya autót indított, 35,8 % -kal szándékosan megkezdődött, mivel 2013.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

West Yorkshire -ben a legtöbb szándékos tüzelés volt, három év alatt 1,967 -nél. Az összes autó és teherautó-tüzelés csaknem kétharmada, amelyet a West Yorkshire-i tűz, valamint a mentőszolgálat (WYFR) szándékosan meggyújtott.
• Autók és teherautók az Egyesült Királyság visszahívásai: Ellenőrizze, hogy az autója és a teherautó visszahívásnak van kitéve
Ian Bitcon, a WYFRS tűzbiztonsági területének menedzsere elmagyarázta, hogy a szándékos autóüzletek többsége általában régi, ellopott vagy elhagyott járműveket tartalmaz. Ugyanakkor hozzátette, hogy az utóbbi években egy új mintát is láttak, amelyben megállapították, hogy „a prémium autók fáklyáznak az autópályán, mint a tulajdonos elleni támadás”.
Annak ellenére, hogy évente több mint 6500 autót szándékosan fáklyáznak, úgy tűnik, hogy ez nem befolyásolja a biztosítási fedezeti díjakat. Az Aviva biztosító új kutatási tanulmánya, amelyben felfedezett tüzek mindössze 1 fontot adnak a tipikus biztosítási fedezeti kötvényhez.
A brit biztosítók Szövetségének szóvivője elmondta a Car Expressnek: „Az autók és teherautók kifizetéseivel a motoros igények rendkívül kevés részét képezik, ez nem olyan probléma, amely valószínűleg nagy nyomást gyakorol a biztosítási fedezeti díjakra.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.