Aston Martin bemutatta a Zagato Specials, a Vanquish Zagato Speedster legfrissebb sorozatát, és megerősítette, hogy az új modell egy korlátozott kiadású járművek családjának részét képezi, amely magában foglalja a szerepet is. Radikális lövöldözős fék verzió.
A Vanquish Zagato család a Coupe -val kezdődött, amelyet tavaly az olaszországi Villa d’Este show -ban mutattak be, és ezt követte az autó átváltható Volante verziója a Pebble Beach -en. Most a brit luxus sportautó márka és az olasz coachbuilder az American Classic Car rendezvényt használja a Speedster felfedésére – és egy negyedik változat, a Shooting Brake, amelyet 2018 -ban eladásra várnak.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Speedster már látott jelzéseket kap a kupén és a Volante -n, más első rács és fényszóró kezeléssel. A két üléses kabin hátulján túli kialakítása azonban drámai csavarást igényel, köszönhetően egy pár repülõgondozónak, amelyek úgy tűnik, hogy szénszálból készülnek.
7

Az autó valószínűleg egy rögzített nyitott tetőzés, és Aston és Zagato követi politikáját a 2003-as DB AR1-en azáltal, hogy még olyan ideiglenes fedelet sem kínál, amely a kabinot szárazon tarthatja, amikor az autó parkol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.