befejezéséről szóló munkaerő -ígéretek kijelentették, hogy az ünneplése a kórházi autókat és a teherautó -autó parkolási vádjait Angliában választja meg, ha a kormánynak megválasztják. Az Auto feltárja, hogy korábban kiderült, hogy az autó parkolási díjak 344 millió fontot szereztek Angliában a 2016. júniusig tartó három év alatt.
Corbyn kijelentette, hogy az NHS hiánya egyensúlyba kerül azáltal, hogy a személyes egészségügyi ellátás biztosítási fedezeti adót 20 % -ra növeli, ez a lépés várhatóan évente 160 millió fontot fog elérni.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A munkaügyi vezető azt mondta: “A munkaerő befejezi a kórházi autó parkolási díjakat, amelyek tisztességtelen és felesleges terhet jelentenek a családok, a betegek, valamint az NHS munkatársai számára.
A hagyományos ünnepség szóvivője megcáfolta Labour állításait: “Ez az ígéret nem érdemes azt a papírt, amelyre írták, mivel Jeremy Corby csak nem lenne képes megadni.”
Az angliai kórházak 344 millió fontot tesznek az autóparkolási díjakból
Az angliai kórházak az elmúlt három évben több mint 344 millió fontot tettek ki az autó parkolási díjakból, és minden NHS Alapítvány bizalma évente 949 000 fontot tipikus a parkolásból – talált egy speciális auto feltárási vizsgálat.
A vagyonkezelők szintén 275 000 bírságot bocsátottak ki a betegek számára, valamint a látogatók számára, akik 2013 óta 2,8 millió fontot gyűjtöttek be, ami évi 8200 font összegű, vagyonkezelői díjat fizet.
Amint azt az asztalunk (lent) mutatja, néhányan több mint 10 millió fontot szereztek az elmúlt három évben az autó parkolási díjak miatt: a kórházak egynegyede elterelték a pénzt az autókba és a teherautó -parkok karbantartására, nem pedig a beteggondozásra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.