svájci ötletek gyár Rinspeed megkapta az új, teljesen elektromos Tesla modellt, és autonóm járművé alakította át. Az Xchange szinkronizált Radical Concept debütál a jövő hónap Genfi Autószalonon.
Az Xchange -koncepciót tavaly év végén vizsgálták meg több tervezési vázlatgal, és most az autonóm szalon valóság – bár ez marad. A koncepció a vezeték-huzal-technológiát használja, hasonlóan ahhoz, amely megtalálható a modern repülőgépeknél, amely automatikusan vezérli az autó irányát.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Mivel az Xchange -koncepció nem igényel sofőr segítségét, a Rinspeed belső teret hozott létre a relaxáció körül. Belül az utasok több mint 20 ülőhelyről választhatnak – a világrekord. Különböző innovatív élvezeti funkciókat is felszereltek, beleértve egy 1,2 méteres nagy kijelzőcsíkot a kötőjelre, amely a hátsó kritikus autó adatait és egy 32 hüvelykes 4K-os monitort, amely felhasználható a videók élvezésére.
• Olvassa el a Tesla Autóértékeléseket
Az avantgárd belső teret a Strahle+Hess fejlesztette ki, és olyan természetes anyagokat tartalmaz, mint a merinó gyapjú és a selyem. Egy másik belső kiemelés a Plexiglas tető, amely a Rinspeed azt állítja, hogy a szivárvány minden színében csillogó, a 358, az egyénileg ellenőrzött LED lámpáknak köszönhetően.
Az Xchange a svájci gondolkodóközpont és a „mobilitási laboratórium” huszadik koncepció autója. Nézze meg az alábbi videókat, hogy megtekintse a koncepciót a működésben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.