A Land Rover hároméves kiterjesztést mutatott a Virgin Galactic-szal, a világ legelső ipari területi repülési szolgálatával.
A brit márka továbbra is autókat kínál a Virgin Galactic csapatnak a megállapodás részeként, amelyet felhasználnak az utasok repüléseikre történő átadására. Eddig a Virgin Galactic 600 helyet ajánlott fel a területi szolgáltatásán, az első járat az év későbbi szakaszában.

A 10 legfinomabb SUV a 2022 -es vásárláshoz

A Land Rovers szintén sok nehéz emelőt végez a Virgin Spaceport körül, vontatási területeket, eszközöket hoz, valamint a kifutópálya felszámolása előtt. A Land Rovers még a szűz galaktikus csapatot is segítette a Mojave -ból Új -Mexikóba való áttérés során.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Michael Colglazier, a Virgin Galactic vezérigazgatója elmondta: „A Land Rover autók fontos támogatást nyújtanak a helyszínen Mojave -ban, valamint az új mexikói Spaceport America -ban. Ugyanígy fantasztikus, ha látjuk, hogy jövőbeli űrhajósok szerte a világon élvezik a különálló Rover űrhajós kiadását.
„Örülünk, hogy meghosszabbíthatjuk ezt az erős partnerséget. A közös úttörő szellemmel, a tapasztalatok keresésével, valamint az utazási korlátok előmozdítására irányuló elképzeléssel ez a két vállalkozásunk természetes partnersége, valamint az, amely új magasságokba kerül. ”
6

A Virgin Galactic nemrégiben feltárta második területén, az Spaceshiptwo -t, amelyet a fogasból vontak ki a Variety Rover űrhajós kiadás mögött.

Leave a Reply

Your email address will not be published.