Porsche feltárta a V6 Cayenne és a V6 Cayenne Diesel modellek platina kiadását, amely csak korlátozott ideig elérhető lesz az Egyesült Királyságban. A speciális kiadások exkluzív paintjob-ot és a leginkább igényelt lehetőségeket tartalmaznak, amelyek alapkivitelben vannak felszerelve.
• Porsche Cayenne
A modelleket azonnal a hagyományos Cayenne 4x4S -ből jelölheti ki az exkluzív platina ezüst fémes paintjob. Az elülső levegőszívók, valamint az oldalsó ablakcsíkok és a hátsó spoiler szintén platina ezüstben készülnek. A külső változásokat 19 hüvelykes könnyűfém kerekekkel lekerekítik.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Belül a vásárlók választhatnak az exkluzív kéttónusú belső felületek között, és olyan rendszerek, mint a Park Assist, a Porsing Cornering Plus, az Automatikus késleltetésellenes tükrök és a Porsche kommunikációs menedzsment rendszer, most már alapos. Az ajtók belépő őrök szintén felszerelnek egy platina kiadású plaketttel.
A benzinüzemű V6 Cayenne Platinum Edition 296 lóerős 3,6 literes motorral van felszerelve, amely 28,5mpg-ot képes visszaadni, és ára 49 017 font. A hatékonyabb dízelmodellt egy 242 lóerős, 3,0 literes V6 turbodízel motor hajtja, amely képes 39,2mpg visszatérésre. Az ára 49 584 font, ami kissé drágábbá teszi, mint a hagyományos Cayenne Diesel 2194 GBP -vel.
Rendelhető megrendelhető, mindkét Cayenne Platinum Edition modell első szállítása januárban kezdődik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.