csapatát, a Hyundai felfedte a Santa Fe SUV speciális kiadású verzióját, hogy megünnepelje a Sir Bradley Wiggins kerékpáros csapatával való különleges partnerségét.
A Hyundai Santa Fe Premium SE alapján a Team Wiggins Edition számos új felvázoló funkciót fog tartani, hogy megkülönböztesse a közös SUV -tól. Csak 500 -at építenek, minden autó és teherautó részesül a prémium SE összes közös eszközéből, beleértve a dinamikus fényszórókat, automatikus távolsági fénysugárral, panorámás napfénytetővel, bölcs elektromos csomagtérajtó, egy automatikus parkolási súgó -rendszer, valamint szellőztetett első ülések – Mindezek mellett a Team Wiggins Edition megkülönböztetett jelvényt, valamint új, 19 hüvelykes könnyűfém kerekeket is kap.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Öt testfestéket is kínálnak a Team Wiggins Edition -rel; Egy vadonatúj gyöngyhatású fehér kristály, szilárd krémes fehér, fémes titán ezüst, fémes óceán kilátás kék, valamint gyöngyhatású fantomfekete.
6

David Pugh, a Hyundai hirdetési igazgatója elmondta: „Kiváló, hogy megünnepeljük ezt a sikeres partnerséget [a Team Wiggins -szel] azáltal, hogy kívánatos csavarást adunk ki a saját ikonjaink egyikén.
“A Team Wiggins Edition tele van felszereléssel, úgy néz ki, hogy a rész, bármennyire is döntő jelentőségű, kiváló értéket is nyújt” – mondta. “A vásárlók azt követik, hogy gyorsan felkészítsék az 500 autó futását.”
Sir Bradley Wiggins hozzátette: „Kiváló, hogy ebben az évben együtt dolgozunk a Hyundai -val – az üzlet kiváló formájú, valóban pozitív szellemmel és hozzáállással. Rendkívül örülök, hogy a nevemet a Wiggins Edition Designs speciális Team -futtatásának korlátozott futtatására tettem, és arra gondolok, hogy a nyári versenyszezonban és azon túl is a változatosságot a nyári versenyszakaszban is elhelyezzem. ”
Wiggins, valamint csapata öt autót és teherautót fog felhasználni a 2016 -os verseny ütemtervében, két i40 turnert, két Santa Fes -t, valamint egy Iload kisteherautót tartalmazva. Az autók és teherautók ezen a nyáron betartják az Egyesült Királyság és Európa csapatait, ideértve a szeptember 4 -én kezdődő Nagy -Britannia utazását.
A Hyundai csak a Santa Fe Team Wiggins kiadását fogja biztosítani egy motorral – a 2,2 literes CRDI Diesel -rel -, bár a kézikönyv vagy az automatikus átvitel lehetősége elérhető. A kézikönyv 35 995 fontba kerül, míg az automata 38 295 fontban érhető el, ami azt jelenti, hogy a Wiggins kiadás 705 fontnál kevesebb, mint egy hasonló prémium SE. Mind az autók, mind a teherautók már eladó.

Mit hiszel a Hyundai Santa Fe Team Wiggins kiadásban? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published.