brit autógyártó Bristol című brit autógyártója feltárta új sportautóját, az úgynevezett Bristol Bullet -t. Úgy fejlesztették ki, hogy megjelölje a vállalat 70. évfordulóját, valamint egy 370 lóerős 4,8 literes V8-at hajtson végre-az eladások idén később kezdődnek. Az autókban és a teherautóban utaztunk, valamint az alábbiakban is megnézhetjük.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Csak 70 Bristol -golyót hoznak létre, a becslések szerint alig 250 000 fontnál. Mindegyik Speedster két hét alatt kézzel készíti a Hampshire-i Chichesterben található társaság gyárát, valamint csak a Bristol Kensingtoni ikonikus márkakereskedéssel kínálják. Számos betétet már a potenciális tulajdonosok már az Egyesült Királyságban és külföldön is tettek.
• Jelenleg eladó legjobb sportjárművek
A golyó szüreti karosszériáját szénszálból készítik, míg az alváz alumíniumot kötött. A Bristol mindössze 1,100 kg-os kerbsúlyot deklarál, annak ellenére, hogy a motorháztető alatt a 370 lóerős V8-at-0-62 mph-t deklarálnak 3,8 másodpercenként, valamint a maximális sebességet 155 mph-ra korlátozják.
22

Az erőátviteli és futóeszközöket a BMW, valamint a Bristol „kész” gyártja. Ez magában foglalja a természetben szívó, 4,8 literes V8 motort, amely a hátsó kerekeket-az előző generációs BMW X5-ben fedezett-, valamint a ZF hatsebességű kézikönyvet vagy automatikus sebességváltót. A kötött alumínium alváz multimatikus tekercs-felfüggesztést tartalmaz, míg a fékeket az AP Racing biztosítja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.