az Amazon állítólag egy lépést tervez az európai járműkereskedelembe, és a jelentések azt sugallják, hogy először az Egyesült Királyságban az interneten történő járművek értékesítését kezdi el.
A Web Gigantant állítólag nagy pénzösszegekbe kerül, amelyek újképen épülnek az internetes karon az autók értékesítéséért. A német médiában szereplő jelentések szerint az internetes rendszer új székhelye Luxembourgban lesz, ám először az Egyesült Királyságban kezdi működését.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Új autó beszerzése: A teljes útmutató
A vállalkozás már kipróbált egy hasonló tervet Olaszországban, ahol a Fiat Chrysler -rel együttműködött a Fiat 500, valamint a Panda felajánlására az olasz weboldalán. Lehet, hogy az ügyfelek az Amazon, valamint a jármű segítségével megvásárolhatják járműveiket, majd egy közeli kereskedőnek szállítják. A programot ez év márciusában meghosszabbították, valamint a pénzügyi ügyleteket is tartalmazzák.
Az Amazon nemrégiben toborozta Christoph Moellert, az Oliver Wyman tanácsadójának motoros piaci szakemberét, hogy vezesse az új projektet. Az AutomobilWoche német járműmagazin szerint a Moeller díjat fizet az európai gépjárműgyártókkal való együttműködésért.
Moeller azt mondta az Automobilwoche -nak: „Az Amazonon az OEM szolgáltatást felügyelem az európai piacon.”
Az online kiskereskedelem csak a jövőben növekszik, mivel a márkák, mint például a BMW, már bevezették az internetes kereskedőket, ahol az ügyfelek vásárolhatnak és pénzügyi járműveket is vásárolhatnak, néhány perc alatt.
Az Amazon még kommentálnia kell európai terveit. Bizonytalan marad, hogy új vagy hasznos járműveket kínálnak -e a weboldalán.
Mit jelezne az Amazon érkezése az Egyesült Királyság járműpiacára? Csatlakozzon a vitahoz a megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.