gondolkodik, amelyek dízeljárművekkel folytatják a címsorokat rossz okokból. felfedte.
A Motor Market Intézet (IMI) 53 % -át fedezte fel a járművek megszerzésére vagy bérbeadására tervező autósok 53 % -át a következő autóként az elektromos vagy hibrid autók ellenőrzésére. Az ebben az évben kínált 56 000 elektromos és hibrid járművet az összes új jármű regisztrációjának alig 3 % -a képviseli 2015 -ben.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Dízel -kibocsátási botrány: A legtöbb jelenlegi hír
Az új Electric, valamint a plug-in hibrid elektromos autó (PHEV) vásárlók jogosultak az 5000 font összegű plug-in jármű támogatásra a kormány jutalmazási terve alapján, amely elősegíti a felvételt. A váltó autósok azonban a jövőben a karbantartással és a javítási munkák késleltetésével foglalkozhatnak, mivel az Egyesült Királyságban az Egyesült Királyságban a 170 000 képzett gépjármű -technikus mindössze két százaléka elektromos és hibrid járművekkel foglalkozik.
Az IMI adatai azt sugallják, hogy mindössze 1000 technikus képzett a 3. szintre az elektromos és a hibrid jármű karbantartásában, míg egy további 1000 -et regisztráltak a hároméves programban a szükséges képesítések megszerzéséhez.
Az IMI vezérigazgatója, Steve Nash elmondta: „Mindig arra számítottunk, hogy az elektromos és a hibrid autók iránti keresletet az idő múlásával lassan növeljék, mivel a járművek sokkal fejlettebbek voltak, és a közönség végül tudatában volt a minőségüknek, a szintet, a szintet, a szintet. A felmérésben bemutatott kereslet meglepő, és a kormánytól való intézkedésre van szüksége. ”
Az elektromos és hibrid járművekkel kapcsolatos képzett szakemberek számának növelése érdekében az IMI úgy véli, hogy a kormánynak be kell vezetnie a gyakorlati engedélyt a járműveken dolgozó technikusok számára.
Nash azt mondta: “A szakemberek számára lehetővé teszjük a gyakorlati engedélyt, hogy megnyugtassák a nyilvánosságot, valamint biztosítsuk a munkáltatókat, akik befektetnek a készségekbe, amelyek szükségesek az autók és a tulajdonosok következő generációjának gondozásához.”
Gondolna egy hibrid vagy elektromos autóra? Ön már van ilyen? Értsük meg, miben hiszel az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.