bemutatta, a Renault feltárta az autonóm autó technológiájának korai fejlesztési prototípusát, amelyet a következő kettőnek neveznek. A francia gyártó azt reméli, hogy 2020 -ig alkalmazza a technológiát termékkínálatára, a rendszer létrehozásával a jármű teljes irányításához.
• Vezető nélküli autók: Minden, amit tudnod kell
A rendszer számos új számítógépes rendszert tartalmaz, amelyek az autót a forgalom sorba állításában, a főutakon akár 18 mph -ig pedig. A következő kettőt jelenleg a Renault All-Electric Zoe EV-n vizsgálják, és várhatóan a Renault modellek többségének mainstream opciójává válik, mire a 2020-ban teljes mértékben integrálódik a globális közúti infrastruktúrába.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Renault Zoe Review
A Renault vezérigazgatója, Carlos Ghosn elmagyarázza: “Úgy gondoljuk, hogy a következő kettő 2020 körül érkezik a piacra. A delegált vezetés és az összeköttetés világát is kombinálni akartuk.”
Noha a következő két rendszer újabb hat évig nem lesz készen áll a termelésre, a támogató termékek fejlesztése jóval folyamatban van. A javasolt felhasználói élmény szempontjából alapvető fontosságú okostelefon -alkalmazások széles választéka, mind az iOS, mind az Android platformon.
Az első az Automated Valet parkoló alkalmazás, amely lehetővé teszi az autós számára, hogy előprogramozzon egy parkolási utasításhoz az autóhoz. Az autós ezután az alkalmazás segítségével programozhat egy másik útvonalat, és a rendszer elviszi az autót a kiválasztott rendeltetési helynek, és várja meg, amíg az autós visszatér. A technológia másik jellemzője, hogy képes emlékezni és felismerni az autós preferenciákat, ideértve az előnyben részesített ülőhelyet, a belső hőmérséklet -beállítást és a rádióállomást.
A következő két rendszer csatlakoztatható az összes jelenlegi hálózathoz, beleértve a 3G, 4G, Wi-Fi-t és a Bluetooth-ot. Az összes technika a vállalat új multimédiás kijelzőjével érhető el, multimodális interakcióval (kézmozgások). A head-up kijelző (HID) rendszert szintén alapkivitelben szerepel, és kékre vált az átlátszóból, ha az automatikus üzemmód aktív, és várja a megerősítést.
• Az önjáró Mercedes 2020-ig
• BMW autonóm prototípusok

Leave a Reply

Your email address will not be published.