kiterjesztése a Renault egy jövőbeli gondolkodású új koncepcióautóból húzta le a borítókat az idei Frankfurti Autószalonon. A Symbioz egy elektromos, négyajtós és a negyedik szintű autonómiával összekapcsolt, amelyet 2030-ra elvárhat a gépjárműgyártó.
A Renault azt állítja, hogy a Symbioz – amely az ókori görög „együtt élni” szóból származik – sokkal több, mint puszta szállítás, mivel otthonának „moduláris extra helyiségként” használható. A francia márka egy olyan mozgó platform képét festi, amely képes felemelni és leengedni az autót a ház különböző emeleteire, például egy kis relaxációs területet kínálva, hogy üljön a tetőfedő rendszer teraszán.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A 2017 -es Frankfurti Autószalonon található összes legfrissebb hír
A 4,7 méter hosszú koncepció egy nagy családi autó méretű, de a Renault ígéri, hogy a hagyományos három dobozos autó felett helyszintet biztosít. A külső külső „egy építész által tervezett házra hasonlít”, az autó felső részével gyakorlatilag teljes egészében üvegből készül, és az alsó testhez egy modern zománcozási eljárás segítségével rögzítve.
23

A szén-szálú test alsó része sokkal duzzadt, túlméretezett kerekekkel, széles vállvonalakkal és elülső oldal, amely a Renault jelenlegi családi arcának szélsőséges változatát mutatja be. Az ajtók különösen egyediek, központi oszlop nélkül, a fő keretek öngyilkossági konfigurációban nyílik meg, és az üveg felső része egy szakaszként emelkedik fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.