autósok számára, akik új kormányzati szolgálat révén online bűnösnek nyilváníthatják vagy nem.
A Make A jogalapú szolgáltatás lefedi Angliát és Wales -t, és lehetővé teszi az olyan bűncselekmények kiadását, mint például a gyorshajtás vagy a vezetés biztosítás nélkül.
A nemzeti bevezetés egy sikeres pilótát követ Manchesterben, és része a kormánynak a bíróságok modernizálására irányuló terveinek. Remélhetőleg az új rendszer elősegíti az eljárás felgyorsítását, mivel a bíróságok jelenleg évente mintegy 500 000 kisebb autós bűncselekményt kezelnek.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Fizessen az üzemanyagért a telefonján új alkalmazással
Az új digitális rendszer azt jelzi, hogy az alperesek napi 24 órás laptopokból, táblagépekből vagy okostelefonokból tudják előírni egy biztonságos weboldalon.
A szolgáltatást a postai jogalap vagy a bíróság alternatívájaként használják, és a bírósági felhasználókkal fejlesztették ki. Shailesh Vara bírósági miniszter elmondta: “A digitális technológia lehetőséget ad nekünk az igazságszolgáltatási rendszer egyszerűbbé, világosabbá és gyorsabbá tételére, és ennek egy része azt jelzi, hogy minimalizáljuk vagy eltávolítsuk a papír és az emberek szükségtelen mozgását a rendszer körül.
“Az új Make A jogalap minimalizálja a bíróságok és a rendõrség költségeit és költségeit, biztosítva, hogy a legbonyolultabb esetekre összpontosítsanak. Ez megkönnyíti, alapvető és gyors az emberek számára az igazságszolgáltatáshoz.
• A benzinárak 5 éves alacsonyabb szintet értek el, de ezen kívül is van
“A bíróságok szélesebb körű modernizálása magában foglalta a 160 millió font befektetését a digitális technológiába a tárgyalókba, beleértve a video -linkeket, a WiFi -t és a továbbfejlesztett rendszereket a rendszer papírra való támaszkodásának megszüntetése érdekében.”
A jogalapok online megteremtésének lépést a motoros csoportok támogatták, bár Edmund King, az AA elnöke azt mondta, hogy reméli, hogy a terv nem tér vissza. Azt mondta: “Üdvözöljük a technológia használatát, de a kormánynál mobiltelefonokat használó 500 000 autósnak szólítunk fel, hogy ne tegyék meg az autó kerékét, vagy ha újabb jogalapot tesznek.”
• A hamis ostorcsapás igényei pazarolják az NHS időt
A RAC szóvivője, Simon Williams hozzátette: “Bíróságaink évente számos kisebb autós bűncselekményt kezelnek, tehát abszolút értelme van, hogy a 21. században a biztonságos webes technológiát használjuk a nyomás enyhítésére.”

Jó ötlet az online jogalkotások a kisebb autók bűncselekményeihez? Tudassa velünk gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.