Land Rover egy új V8 hajtóműhöz, amely a 4×4 leggyorsabb produkciós verziója volt. Az új Land Rover Defender V8 megvásárolható, az árak 98 505 GBP-tól kezdődnek a rövid tengelytáblázat 90-es és 101 150 £ -ért a nagyobb 110 védőnél.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A feltöltött 5,0 literes V8 518 lóerő és 625 nm nyomatékot eredményez, amely szerint a Land Rover szerint elegendő a 0-62 mph 5,2 másodperces időre, és a Defender 90-es legnagyobb sebessége. 5,4 másodperc.

A világ leggyorsabb SUV -jai 2022

Az extra teljesítmény ellenőrzése érdekében a Land Rover új rugókkal és lengéscsillapítókkal, vastagabb gurulási rudakkal, speciálisan kalibrált sebességváltóval és egy új elektronikusan vezérelt hátsó differenciálműhöz illesztette a V8 Defender V8-at. Az autó vontatásvezérlő rendszerét szintén átprogramozták, míg az új nyomatékvektor -technológia megjelenik az agilitás javítására.
Mint a belépő szintű védő, ez a V8 modell négykerék-meghajtóval is rendelkezik, de a Land Rover új dinamikus módot adott hozzá az autó terepi akciórendszeréhez. Az extra beállítás beállítja a SUV elektronikusan ellenőrzött alváz -technológiáját, és élesíti az autó válaszait, ígérve a jobb kanyarodási képességet és a jobb kezelést.
A Land Rover néhány kozmetikai csípést hajtott végre a V8 Defender számára, hogy megjelölje a zászlóshajó változatát. A frissítések közé tartozik az új 22 hüvelykes könnyűfém kerekek, egy friss Quad-Exit kipufogó rendszer és a speciális jelvény. A kabin új Ebony Windsor bőr kárpitozást, „V8” márkás futófelületeket és króm sebességváltó evezőket kap.
33

A V8 Defender Kárpát -kiadás formájában is megadható. Ez a speciális kiadású díszítés hozzáadja a Xenon Blue első féknyeregeket, a szatén fekete vontató szemeket, az exkluzív Kárpát -szürke festéket és a kontrasztos fekete tetőt, a motorháztetőt és a hátsó csomagtartó ajtaját.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published.