. Az ikonikus Haynes műhely kézikönyvet a History Books -hez kell elhelyezni, miután a kiadó kiderítette, hogy megszünteti az összes új nyomtatott kézikönyvet.
Haynes továbbra is továbbra is új útmutatókat tesz közzé, azonban ezek csak elektronikus típusúak lesznek. A már létező kézikönyveket továbbra is nyomtatják, valamint fizikailag közzéteszik.

A legkelendőbb Haynes kézikönyv a zárolásban útmutató a csirkék neveléséhez

Az első Haynes -műhely kézikönyve 1966 -ban jelent meg az Austin Healey Sprite számára, a Terry Davey ikonikus kivágott rajzaival 1972 -ben jelent meg. A hír a House Mechanics, hogy fokozatosan forduljon az internetes oktatóanyagokhoz, valamint a videókhoz, míg Haynes ” Az internetes kézikönyvek saját tulajdonában vannak, és fokozatosan kiemelkedő szerepet játszottak, amikor az emberek hátulját fordítják a könyvekre.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Haynes Publishing -t John Haynes alapította több mint 50 évvel ezelőtt, ám az év elején a bejelentett 114 millió font értékű, az InfoPro Digital francia cég halálának megfelelően felajánlották.
A Haynes Group szóvivője elmondta: „Ellenőrizhetjük, hogy az ipari döntést hoztuk -e bármilyen új nyomtatott műhely -kézikönyv közzétételének megszüntetéséről. Azonban továbbra is nyomtatjuk és közzétesszük az Automotive és a Motorkerékpár címek széles körű hátsó katalógusát.
„Ezen túlmenően jelenleg egy érdekes és átfogó új autó karbantartás, valamint javítási munkatermékek gyártása folyamatban van, amelyek az autók és a teherautók mintegy 95% -át lefedik, valamint a tervek – a kb. 40% -os lendületet. Jelenlegi műhely -kézikönyv lefedettségünk. Ez a fogyasztók számára több lehetőséget biztosít, mint valaha. További részleteket kellő időben nyújtunk be. ”
A nyilatkozat arra a következtetésre jut: „A Haynes számára az út vége, az üzlet egy érdekes új utazásra készül. ”
Sajnálatos, hogy a Haynes kézikönyveket csak elektronikus módon látja? Értsük meg az alábbi gondolatait …

Leave a Reply

Your email address will not be published.