Porsche és Lucasfilm a Star Wars VIII. Epizódjának Concept Starship-et hoztak létre: A Skywalker Rise of Skywalker, a Tri-Wing S-91X Pegasus Starfighternek nevezett. Ezt a film világpremierjén, Los Angelesben, 2019. december 16 -án mutatják be.
Michael Maur, a Porsche Styling alelnöke szerint a Tri-Wing koncepció ötvözi a kitalált Csillagok háborújának világegyetemének tervezési elemeit a jelenlegi, Porsches produkciós modelljével. Azt mondta: „A kabin alapvető alakja, amely hátra kúpos, és egy nagyon megkülönböztető topográfia a pilótafülke légy vonalától a turbinákig, vizuális párhuzamokat hoz létre a 911 és a Taycan híres kialakításával.”
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A minden idők legnagyobb koncepciótervezése
A Porsche a kitalált űrhajó orrkúpján végrehajtotta négypontos napi futó fénytervezését, míg a magasra szerelt bevitel a jelenlegi Boxster-oldalon található bemeneti nyílásokra emlékeztet. A Pegasus Starfighter hátsó Louvres-jét és az integrált, magas szintű féklámpát a jelenlegi generációs 911 ihlette, míg a hátsó Aerofoil a márka védjegyének teljes szélességű fénysávja.
A Tri-Wing S-91X Pegasus Starfighter pilótafülkéjét a Porsche tervezési kritériumai is inspirálják. A hangszerek a német márka grafikájának adaptált verzióit használják, míg az alacsony ülőhely és a test-átölelő ülések a Porsche 918 Spyderre emlékeztetnek.
6

A Scale Starfighter modell megjelenik a Porsche Taycan mellett a Csillagok háborújának VIII. Epizódjának LA premierjén. A Kjell Gruner, a Porsche marketing vezetője elmondta: „A Star Wars -szal folytatott együttműködési projektünk tökéletesen megy a Taycan elindításával. A tervező csapatok összehozták a Porsche és a Csillagok háborújának eltérő világát, hogy nagyon különleges ajándékot kapjanak a két márka rajongói számára. ”
Mit csinálsz a Porsche Starfighter koncepciójáról? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.