, a Motorgyártók Társasága, valamint a Traders (SMMT) által kiadott legújabb regisztrációs adatok nagymértékben növekednek az „ultra alacsony kisülési járművek” népszerűségében. Nagy-Britanniában az összes jelenleg plug-in elektromos modell. Az egész piac továbbra is erős növekedést is rögzít, ebben az évben csaknem 1,2 millió jármű regisztrált.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az idén a 11 842 plug-in hibrid vagy a teljesen elektromos járművek összességében a márkakereskedések regisztráltak (nem feltétlenül ajánlottak a vásárlóknak). Ez 417 százalékkal nőtt pontosan ugyanabban az időszakban, amikor 2014 -ben, amikor csak 2838 regisztráltak. Ez a nagy túlfeszültség részben annak köszönhető, hogy a mai piacon megnövekedett plug-inek megnövekedett, több mint 20 eladó.
A Mitsubishi Outlander Phev, a Nagy-Britannia nagyon népszerű plug-in hibridje, a Mitsubishi eladásai több mint kétszerese, 2014-ben 4700 járművel, valamint 2015-ben több mint 11 000-rel.
A legnagyobb emelkedő májusban a Jeep volt, 210 százalékkal több járművet regisztráltak, mint 2014 májusában, és 247 százalékkal több évre. Ennek a sikernek a nagy része az új Renegade SUV közelmúltbeli bevezetésén alapul, a legutóbbi cherokee mellett, amely tavaly eladásra került.
Május jelölte az egymást követő új jármű-értékesítési növekedés 39. hónapját, a recesszió utáni hatásokat még mindig érezte. A regisztráció összességében 2,4 százalékkal nőtt, 31 nap alatt több mint 198 706 egységgel.
Az SMMT ünnepelte a plug-in értékesítés növekedését, azonban figyelmeztette, hogy a járműpiac általános növekedése véget ér. Mike Hawes „A járművek dugó iránti igényének figyelemre méltó növekedése várhatóan folytatódni fog, mivel az eladásra kerülő ultra-alacsony kisülési járművek sokfélesége növekszik. Időközben 2015 fennmaradó részében természetes szintű kiegyenlítést várunk el az általános új járműpiacon. ”
Most olvassa el a nagyon népszerű járművek 2015 oldalán a teljes listát.

Leave a Reply

Your email address will not be published.