árakra megerősített árakat jelentették be az új Mercedes GLC 300 E árakra, a plug-in SUV-vel a 49 687 GBP-től és az Egyesült Királyság szállításának idén esedékessé váltak.
A GLC 300 E megosztja plug-in rendszerét az E 300 E-vel. Egyesíti a kilenc sebességű automatikus sebességváltóban és egy 120 lóerős elektromos motoron keresztül hajtott 208 lóerős 2,0 literes benzinmotorot, mind a négy kerékhez. Ez elegendő a teljes 316 lóerő és egy izmos 700 nm-es nyomaték kimenetéhez, ami 0-62 mph időtartamot eredményez 5,7 másodperc-fél másodperc gyorsabban, mint a szokásos benzinüzemű GLC 300.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb plug-in hibrid autók eladó
A 300 E elektromos energiáját 13,5 kWh -os akkumulátorban tárolják. A Mercedes egy 29 mérföldes tiszta elektromos tartományt idéz a NEDC tesztelési eljárás alapján, tehát a WLTP és a valós számadatok közelebb állnak a 20 mérföldes jelhez. Hasonlóképpen, a NEDC CO2-kibocsátása 57 g/km-en van idézve, míg a WLTP által tanúsított 117,7mpg-ot. A fedélzeti 7,4 kW-os töltő azt jelenti, hogy a faldoboz töltése két vagy öt órát vesz igénybe egy három tűs dugóval.
Az új plug-in modell elérhető az AMG Line Trim-ben, ahol a standard berendezések tartalmaznak 19 hüvelykes könnyűfém kerekeket, mesterséges bőrrel ellátott sportüléseket és a márka MBux infotainment rendszerét. A standardan illeszkedő Apple CarPlay és az Android Auto esetében azonban a vásárlóknak fel kell lépniük az AMG Line Premium felé, amely 20 hüvelykes ötvözeteket, LED fényszórókat, 12,3 hüvelykes digitális műszerfal és környezeti világítást is kap.
Ezen modellek felett az AMG Line Premium Plus és az AMG Line Ultimate Models, az utóbbi légfelfüggesztést mutat.
A 300 E kialakítása összhangban áll a nemrégiben frissített GLC család többi részével. A kabin is nagyjából ugyanaz, de a praktikusság veszélybe kerül: 395 liternél a csomagtartó kapacitása csaknem egyharmaddal esett vissza a szokásos égésű autókhoz képest. A legfeljebb 2000 kg súlyú fékezett utánfutó vontatása.
A GLC -t a nagyobb GLE 350 DE mellett indították; Együtt képezve a 20 fős, elektromos Mercedes-sorozat közül kettőt, amely ebben az évben elérhető a vásárlók számára.
Elég-e egy 30 mérföldes elektromos tartomány a plug-in hibridhez? Mondja meg velünk a gondolatait az alábbiakban …

Leave a Reply

Your email address will not be published.